Deși de serviciile internaționalului nostru s-a interesat și Milan, sarzii sunt în negocieri intense cu Lyon pentru cedarea lui Răzvan Marin. Italienii au cerut un preț foarte mare pentru sportivul nostru, dar francezii nu au părut deranjați de acest aspect. De înțeles, în contextul în care formația din Hexagon îl va ceda aproape sigur pe Aouar în această vară și are nevoie de un înlocuitor pe măsură.
"Cele 18 milioane de euro cerute în schimbul lui Marin nu i-au descurajat pe francezi, care vor încerca să-l transfere cu o nouă ofertă", notează portalul CagliariNews24.
Interesant e că Lyon e dispusă să plătească pe Răzvan Marin mai mult decât pe Memphis Depay, care a ajuns în Ligue 1 în stagiunea 2016-2017, de la Manchester United, în schimbul a 16 milioane de euro.
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
IERI LA 13:14

Răzvan Marin ar fi al 10-lea cel mai scump transfer din istoria lui Lyon

O eventuală tranzacție a lui Răzvan Marin pentru 18 milioane de euro l-ar aduce pe internaționalul român pe locul 10 în topul celor mai costisitoare achiziții din istoria lui Lyon.
TOP 10 cele mai scumpe transferuri din istoria lui Lyon
1. Jeff Reine Adelaide - 25 milioane de euro
2. Joachim Andersen - 24 milioane de euro
2. Lisandro Lopez - 24 milioane de euro
4. Thiago Mendes - 22 milioane de euro
4. Yoan Gourcuff - 22 milioane de euro
4. Moussa Dembele - 22 milioane de euro
7. Lucas Paqueta - 20 milioane de euro
7. Bruno Guimaraes - 20 milioane de euro
9. Sonny Anderson - 19 milioane de euro
10. Michel Bastos - 18 milioane de euro
Trebuie spus că Răzvan Marin a vorbit în această săptămână despre ofertele primite și a dezvăluit că în acest moment pare mai degrabă tentat să continue la Cagliari, unde s-a adaptat perfect și unde a dat un randament excelent. După ce a fost rezervă de lux la Ajax, românul conștientizează că are nevoie de continuitate înainte să facă pasul spre un alt club de top din Europa
"A fost un parcurs corect în cariera mea, pas cu pas până acum. Iar per total am reușit un sezon bun, a fost greu la început, nu jucasem la Ajax, dar m-am adaptat, mi-am intrat în ritm după 2-3 luni.
Și fizic mă simt mai puternic, am mai multă încredere, mă simt mult mai bine, mai bine și decât în Belgia. Sunt mult mai sigur pe mine. Doresc să mai joc un an aici, au fost echipe din Serie A și nu numai interesate de mine, dar nu mă grăbesc, mai vreau să fac un sezon foarte bun, să am continuitate", a explicat Răzvan Marin pentru Digi Sport, în această săptămână.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56