Gianluca Di Marzio, unul dintre cei mai respectaţi jurnalişti din Italia, graţie surselor sale extrem de solide, susţine că Lyon a făcut o ofertă oficială pentru Răzvan Marin. Acesta e văzut de francezi un înlocuitor excelent pentru Aouar.
După sezonul impresionat de Champions League făcut anul trecut, Aouar a devenit țintă pentru mulți granzi ai Europei, dar Lyon a reușit să îl păstreze. Acum îi va fi greu să îl mai țină un an, fotbalistul dorind să facă un pas în față în carieră.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 6 ORE
Cotat la 50 de milioane de euro, mijlocașul cu origini algeriene a fost dorit intens de Zidane la Real, acesta văzându-l un înlocuitor pentru Modric. Totuşi, se pare că francezul va ajunge la Juventus, care a abandonat definitiv pista "Pogba". Jucătorul lui Lyon are marele avantaj al vârstei, comparativ cu Pogba (are doar 22 de ani). În plus, e un "arhitect" mai bun al fazelor de atac și apare mai des la finalizare. Spre deosebire de jucătorul lui United, Aouar poate evolua și în flancul stâng, în caz de nevoie, fiind un fotbalist polivalent.

Răzvan Marin, între Milan şi Lyon

Ieri, agentul lui Marin, Pietro Chiodi, a mers la baza rossonerilor - Casa Milan - pentru a discuta termenii despărţirii lui Tătăruşanu (fotbalist pe care de asemenea îl reprezintă) de trupa de pe San Siro. Potrivit jurnalistului Daniele Longo, de la Calciomercato, Milan a rezolvat uşor "problema Tătăruşanu", care va pleca liber de contract, dar a fost extrem de interesată de posibilitatea transferului lui Răzvan Marin.
Mai mult, conform milannews.it, la întâlnire ar fi fost prezent, pe lângă Chiodi, Frederic Massara şi Paolo Maldini (din partea lui Milan) şi un reprezentant al lui Cagliari. Ca atare, vorbim de mai mult de un simplu zvon, formaţia lombardă dorind să facă o ofertă concretă pentru fostul jucător de la Viitorul şi Ajax.
Cu siguranţă că gruparea sardă va aştepta să vadă cât şi dacă Milan vine cu o ofertă concretă pentru jucător, înainte de a da un răspuns final la oferta de 15 milioane venită dinspre Lyon. Sunt avantaje şi dezavantaje pentru ca Marin să aleagă San Siro sau Stade des Lumières. Cu Milan, ar avea ocazia să joace în sezonul viitor în Liga Campionilor, în timp ce Lyon a ratat prezenţa în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume în ultima etapă. Italia pare o variantă mai bună şi din punct de vedere al acomodării, Răzvan Marin învăţând deja limba în perioada petrecută la Cagliari şi integrându-se perfect la stilul de viaţă din Cizmă. Pe de altă parte, la Milan şansele să fie titular sunt destul de mici, astfel că ar fi poate mai înţelept să aleagă Ligue 1. Bineînţeles, nu în ultimul rând, internaţionalul nostru va ţine cont şi de salariul care îi este oferit.
Cupa Mondială FIFA
Ironia lui Rakitic după ratările lui Lukaku din meciul cu Croația! "Cadoul" oferit de mijlocaș
IERI LA 19:15
Cupa Mondială FIFA
Final de infarct în grupa E! Japonia și Spania s-au calificat în optimi! Germania e OUT
01/12/2022 LA 20:53