Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revoluție la PSG, Juventus vrea să profite! Gazzetta dello Sport anunță transferul încercat de "Bătrâna Doamnă"

Cristian Mihală

Publicat 11/03/2022 la 12:01 GMT+2

Juventus vrea să profite de haosul de la PSG și să îl transfere pe Gianluigi Donnarumma, portarul considerat principalul vinovat pentru eliminarea francezilor din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Messi, Ramos, Donnarumma, Hakimi, Wijnaldum

Credit imagine: Getty Images

Se anunță o adevărată revoluție la PSG, în vară, după ce visul numit Champions League a fost încă o dată spulberat din fașă: Real a revenit în dublă de la 2-0, calificându-se în sferturi grație triplei lui Benzema.
Pochettino e ca și plecat de pe Parc des Princes, Al Khelaifi visând să îl aducă în vară pe Zidane, Neymar e și el pe picior de plecare, iar oficialii din Hexagon încearcă să găsească o formulă de a se despărți de Sergio Ramos, care nu a jucat deloc de când a fost adus. Lor li se va adăuga Mbappe, care va alege Real Madrid, în ciuda eforturilor făcute de oficialii francezi.
CITEȘTE ȘI:

Juventus vrea să profite: pregătește o ofertă pentru Donnarumma

Gazzetta dello Sport anunță în ediția tipărită de azi că Juventus vrea să profite de revoluția de la PSG pentru a-l transfera pe Gianluigi Donnarumma. Văzut de unii drept principalul responsabil pentru eșecul parizienilor pe Santiago Bernabeu, portarul italian nu doar că nu s-a adaptat în capitala Franței, dar e extrem de nemulțumit că nu apără constant. Pochettino i-a folosit alternativ pe italian și pe Keylor Navas, iar "Bătrâna Doamnă" vrea să profite de situație.
Interesul piemontezilor pentru fostul portar al lui Milan nu e nou, șefii pe pe Allianz încercând să îl aducă în mai multe rânduri, în trecut. Inclusiv în vară au venit cu o ofertă competitivă, dar Donnarumma a ales PSG din două motive: salariul superior și faptul că ar fi avut viață grea în Serie A, cu suporterii lui Milan, care oricum îl consideră trădător.
Acum, după ce Buffon a apărat timp de un deceniu și jumătate poarta bianconerilor, Juve e gata să parieze pe un nou portar italian tânăr. Înlocuitorul lui Buffon, Wojciech Szczesny, are doar 31 de ani, dar în acest sezon a gafat mult, astfel că italienii vor un alt număr 1 între buturi. Evident, mutarea nu va fi ușor de făcut, în contextul în care goalkeeperul care mai are contract cu PSG până în 2026, e cotat la 65 de milioane de euro, dar Allegri îl dorește neapărat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo