Inter nu are nici pe departe startul de sezon așteptat de fani. Echipa lui Conte se află abia pe locul 5 în Serie A și este aproape de a fi eliminată din grupele Champions League. Dacă din punct de vedere ofensiv echipa arată bine, defensiva "nerazzurrilor" a arătat execrabil în multe momente, iar unul dintre motive este și forma slabă a lui Samir Handanovic.
Slovenul a primit 20 de goluri (13 în Serie A și 7 în Champions League), cu 8 mai multe decât în aceeași perioadă a sezonului precedent, iar fanii Interului sunt din ce în ce mai critici la adresa acestuia. Chiar dacă nu a făcut greșeli uriașe, de la Handanovic se așteptat mult mai mult, mai ales în meciuri importante precum a fost derby-ul cu AC Milan sau dubla cu Real Madrid din Champions League.
Gazzetta dello Sport scrie că fanii lui Inter insistă tot mai mult, pe site-urile de socializare și pe forumurile dedicate acestora, ca Handanovic să fie trecut în plan secund de Conte. Evident, acest lucru va fi dificil fiind vorba despre căpitanul echipei, dar dacă evoluțiile sale vor continua să fie slabe, Conte nu va avea de ales.
Serie A
Ionuț Radu vrea să-și ia revanșa după împrumutul la Cremonese! "Pentru asta sunt aici"
24/07/2022 LA 14:18

Ionuț Radu ar putea deveni titular la Inter

În aceste condiții, Ionuț Radu ar putea avea șansa carierei, el fiind momentan considerat al 2-lea portar al echipei. Daniele Padelli are 35 de ani și momentan este accidentat, lucru care l-a și determinat pe Conte să îl adauge pe Radu de urgență pe lista UEFA (regulamentul permite acest lucru în cazul portarilor), românul fiind rezervă la meciul pierdut recent cu Real Madrid.
O altă variantă ar fi Filip Stankovic, fiul legendarului Dejan Stankovic. Acesta ar fi cu siguranță agreat de fani, datorită numelui pe care îl poartă, dar are numai 18 ani și e greu de crezut că îi poate lua fața lui Ionuț Radu.
Portarul român a avut mai multe oferte de a merge la echipe unde să apere constant, dar până la urmă a fost păstrat de cei de la Inter, care parcă au presimțit că vârsta lui Handanovic își va spune cuvântul la un moment dat.
Dacă Radu va deveni titular la Inter în perioada următoare, aceasta ar fi o șansă uriașă pentru el și de a ajunge portarul numărul 1 al echipei naționale. După , lupta pentru postul de titular este deschisă, dar probabil că principala condiție a lui Rădoi va fi ca urmașul lui "Tătă" să fie titular la echipa de club.
Inter joacă astăzi, în deplasare, cu Sassuolo, revelația acestui început de sezon în Italia. Echipa lui Conte are mare nevoie de victorie, în special pentru a-și repara moralul distrus după meciul cu Real Madrid, dar și pentru a ține aproape de echipele din fruntea clasamentului.
https://i.eurosport.com/2020/11/26/2944147.jpg
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Coppa Italia
Inter a cucerit Cupa Italiei după o finală nebună cu Juventus! Perisic a adus victoria în prelungiri
11/05/2022 LA 21:36