Juventus vrea să îl folosească pe Radu Drăgușin ca monedă de schimb pentru a aduce la Torino unul dintre cei mai căutați fotbaliști. Fosta campioană a Italiei oferă 30 de milioane de euro plus Radu Drăgușin pentru mijlocașul Manuel Locatelli de la Sassuolo. Ca atare, dacă Agnelli nu va veni cu o sumă peste cele 30 de milioane oferite deja, Sassuolo se așteaptă ca în ecuație să intre și un alt fotbalist al lui Allegri, pe lângă Drăgușin.

Juventus îl vede pe Drăgușin valorând între 10 și 15 milioane de euro

Oficialii clubului la care evoluează Chiricheș îl doresc pe tânărul internațional român, dar nu consideră că valoarea de piață stabilită de bianconeri e una conformă cu realitatea. Concret, conducerea "Bătrânei Doamne" l-a cotat pe Drăgușin la cel puțin 10 milioane de euro, sumă aberantă în opinia celor de la Sassuolo. Românul are calitate și se poate transforma într-un mare fotbalist și, deși a prins câteva meciuri la Juve sub comanda lui Pirlo, nu e un jucător care să fi confirmat pe termen mediu și lung.
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 21 ORE
"Profilul lui Radu Drăgușin îi convinge pe oficialii clubului neroverdi, care nu întâmplător au încercat să îl convingă pe fundaș în ianuarie să se transfere, când nu își prelungise contractul cu Juve. Problema este alta: evaluarea tinerilor implicați în operațiunea "Locatelli". Mesajul pe care Sassuolo l-a trimis către Torino este clar: sunt deschiși la negocieri, dar acestea să fie conforme cu realitatea. Pe scurt, dacă Locatelli valorează 40 milioane de euro, un debutant nu poate fi bugetat pentru 10 sau 15 milioane. Și dacă Juve nu este dispusă să plătească în numerar 30 de milioane, atunci un singur jucător la schimb nu va fi suficient pentru a ajunge la suma solicitată de Sassuolo", notează Calciomercato.

Locatelli, la mare căutare, după prestația de la Euro

Potrivit Gazzetta dello Sport, încă de dinaintea turneului final, Juventus s-a arătat interesată de un transfer al lui Locatelli, dar cele 40 de milioane de € solicitate de cei de la Sassuolo i-au ținut pe torinezi departe. "Bătrâna Doamnă" a urgentat acum negocierile, fiind conștientă că această sumă va crește considerabil, mai ales dacă evoluțiile jucătorului la EURO vor continua pe aceeași linie. El a marcat o dublă la turneul final, contra Elveției, și alte cluburi și-au arătat intenția de a-l transfera.
Presa britanică a scris deja că Arsenal este și ea în cursa pentru semnătura lui Locatelli, dar cu siguranță vor fi și alte cluburi de renume din Europa care îl vor dori.
Italia s-a calificat în optimi la Euro cu punctaj maxim, fiind pentru a doua oară în istorie când squadra azzurra reușește să învingă în toate cele trei meciuri din grupă (după Euro 2000, când au ajuns până în finală și au pierdut dramatic cu Franța. Atunci, Wiltord a egalat în minutul 90+4, pentru ca Trezeguet să înscrie golul de aur). Acum, pentru formația lui Mancini urmează duelul cu Austria, o partidă ce pare la îndemână, astfel că italienii visează deja la sferturi.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
26/01/2022 LA 06:40
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48