Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scandal Allegri - Morata, în momentul schimbării: "Mai bine taci!". Ce s-a întâmplat la Juve-Genoa

Cristian Mihală

Actualizat 06/12/2021 la 10:30 GMT+2

Juventus a învins pe Genoa cu 2-0, în etapa a 16-a din Serie A, dar Max Allegri a fost extrem de supărat pe Alvaro Morata, care putea fi eliminat. Între antrenor și vârful spaniol a avut loc un schimb de replici tăios, după ce ibericul a fost schimbat.

Lite Allegri-Morata

Credit imagine: Eurosport

Cuadrado și Dybala au punctat pentru "Bătrâna Doamnă" în duelul cu grifonii, dar partida nu a fost una fără emoții pentru gazde, în contextul în care golul argentinianului a venit târziu în partidă (minutul 82).
La 1-0, în minutul 72, Morata a făcut un fault cinic. Nu a fost primul de genul acesta, dar abia acum spaniolul s-a ales cu cartonașul galben. Allegri îi transmisese în prealabil să fie atent și să nu mai intre la limită, dar fotbalistul nu a ascultat. În consecință, Allegri, extrem de nervos pe vârful său, l-a schimbat pe Morata. Între cei doi a avut loc un schimb de replici, Alvaro neînțelegând de ce tehnicianul e atât de nervos pe el.
CITEȘTE ȘI:

Discuție aprinsă Allegri - Morata

Jurnaliștii de la "Corriere dello Sport" au redat azi discuția avută de cei doi în momentul schimbării.
Allegri: "Mai bine taci!"
Morata: "Dar ce am facut, ce am facut?"
Allegri: "Ai făcut faulturi, așa că trebuie să taci"
După discuția aprinsă, Morata a părut că s-a liniștit și s-a așezat pe banca tehnică, de unde a văzut restul partidei.
La final, Allegri a explicat că a fost mulțumit de modul în care Morata a jucat, doar că s-a temut că acesta ar putea fi eliminat. Nu doar că a comis mai multe faulturi, dar a fost și extrem de recalcitrant în relația avută cu arbitrul meciului.
"Nu am vrut să-l înlocuiesc, dar a fost avertizat și a continuat să protesteze. Făcuse mai multe faulturi. Îmi pare rău, a jucat bine din punct de vedere tehnic, deși nu a reușit să înscrie. Adevărul este că toți ai nostri au jucat foarte bine în această seară", a comentat tehnicianul "Bătrânei Doamne" la final.
Juventus are 4 victorii în ultimele 5 partide și a urcat pe 5 în Serie A. Totuși, distanța față de locul 4, Atalanta, rămâne de 7 puncte, în contextul în care formația lui Gasperini a câștigat și ea pe linie în ultima perioadă.
Pentru torinezi urmează duelul cu Malmo, de pe teren propriu, din UCL. Bianconerii speră că Zenit va smulge un punct, pe teren propriu, cu Chelsea, astfel încât ei să treacă peste formația lui Tuchel în clasament și să câștige grupa (vor avea, astfel, un adversar mai ușor în optimi). Juve și Chelsea au câte 12 puncte, după 5 etape, dar "albaștrii" au avantajul meciurilor directe.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo