Cuadrado și Dybala au punctat pentru "Bătrâna Doamnă" în duelul cu grifonii, dar partida nu a fost una fără emoții pentru gazde, în contextul în care golul argentinianului a venit târziu în partidă (minutul 82).
La 1-0, în minutul 72, Morata a făcut un fault cinic. Nu a fost primul de genul acesta, dar abia acum spaniolul s-a ales cu cartonașul galben. Allegri îi transmisese în prealabil să fie atent și să nu mai intre la limită, dar fotbalistul nu a ascultat. În consecință, Allegri, extrem de nervos pe vârful său, l-a schimbat pe Morata. Între cei doi a avut loc un schimb de replici, Alvaro neînțelegând de ce tehnicianul e atât de nervos pe el.
CITEȘTE ȘI:
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
IERI LA 07:49
UN STAR DE LA BARCELONA VREA SĂ PLECE DE TEAMĂ CĂ VA AJUNGE REZERVĂ! CE JUCĂTOR AR PUTEA PIERDE XAVI

Discuție aprinsă Allegri - Morata

Jurnaliștii de la "Corriere dello Sport" au redat azi discuția avută de cei doi în momentul schimbării.
Allegri: "Mai bine taci!"
Morata: "Dar ce am facut, ce am facut?"
Allegri: "Ai făcut faulturi, așa că trebuie să taci"
După discuția aprinsă, Morata a părut că s-a liniștit și s-a așezat pe banca tehnică, de unde a văzut restul partidei.
La final, Allegri a explicat că a fost mulțumit de modul în care Morata a jucat, doar că s-a temut că acesta ar putea fi eliminat. Nu doar că a comis mai multe faulturi, dar a fost și extrem de recalcitrant în relația avută cu arbitrul meciului.
"Nu am vrut să-l înlocuiesc, dar a fost avertizat și a continuat să protesteze. Făcuse mai multe faulturi. Îmi pare rău, a jucat bine din punct de vedere tehnic, deși nu a reușit să înscrie. Adevărul este că toți ai nostri au jucat foarte bine în această seară", a comentat tehnicianul "Bătrânei Doamne" la final.
Juventus are 4 victorii în ultimele 5 partide și a urcat pe 5 în Serie A. Totuși, distanța față de locul 4, Atalanta, rămâne de 7 puncte, în contextul în care formația lui Gasperini a câștigat și ea pe linie în ultima perioadă.
Pentru torinezi urmează duelul cu Malmo, de pe teren propriu, din UCL. Bianconerii speră că Zenit va smulge un punct, pe teren propriu, cu Chelsea, astfel încât ei să treacă peste formația lui Tuchel în clasament și să câștige grupa (vor avea, astfel, un adversar mai ușor în optimi). Juve și Chelsea au câte 12 puncte, după 5 etape, dar "albaștrii" au avantajul meciurilor directe.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
IERI LA 04:50
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
IERI LA 19:06