Cu 7 puncte în urma liderului lui Juventus, Lazio avea nevoie de o victorie ca de aer, pe terenul lui Lecce, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Gazdele au început curajos, iar în minutul 2 au reușit să deschidă scorul prin Mancosu. În urma analizei VAR, golul a fost anulat din cazua unui henț comis de mijlocașul lui Lecce în momentul preluării.
La 3 minute distanță, Caicedo a deschis scorul pentru Lazio, după o gafă uriașă comisă de goalkeeper-ul Gabriel. Brazilianul a alunecat în momentul degajării și a trimis direct la adversari, care n-au refuzat "cadoul" primit.
Lecce a restabilit egalitatea în minutul 30, când Babacar a reluat impecabil cu capul centrarea lui Falco. Mancosu s-a aflat din nou în prim-plan la finalul primei reprize, când a ratat un penalty. Acesta a tras mult peste poartă, spre bucuria jucătorilor lui Inzaghi.
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
ACUM O ZI

Lecce - Lazio 2-1. Formația lui Inzaghi a pierdut puncte extrem de importante

Lucioni a adus-o în avantaj pe Lecce la 2 minute după startul reprizei secunde. Fundașul a reluat în plasă cu capul, după un corner executat de Saponara. Elevii lui Inzaghi s-au aruncat în atac, însă gazdele au apărat cu toate forțele rezultatul de pe tabelă. Nervii jucătorilor lui Lazio au cedat pe final, iar Patric a fost eliminat după un gest nesportiv.
Deși meciul s-a prelungit până în minutul 90+10, Lazio n-a reușit să marcheze golul mult sperat.
S-a încheiat 2-1 pentru Lecce, rezultat care o ține pe Lazio la 7 puncte în spatele lui Juventus, cel puțin pentru moment. "Bianconerii" joacă în această seară (ora 22:45) pe terenul lui AC Milan. În cazul unei victorii, formația lui Sarri se va distanța la 10 puncte de urmăritoarea Lazio și va face un pas uriaș către al 9-lea titlu consecutiv în Serie A.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
IERI LA 21:01
Fotbal
Moruțan și Cicâldău, meci excelent pentru Galatasaray, cu Lazio. Concluziile lui Fatih Terim
IERI LA 19:37