”Dacă nu este posibil să încheiem sezonul, vom merge pe alte opțiuni. Nu este exclus ca actuala stagiune să se întindă pe două sezoane diferite. Înțeleg că există multă curiozitate, dar nimeni nu știe astăzi ce ne va rezerva viitorul”, a declarat el.
Gravina a dezvăluit și că va susține cererile ca EUro 2020 să fie amânat la întâlnirea reprezentanților federațiilor, ligilor și cluburilor europene într-o videoconferință de marți.
Competițiile din toată lumea au fost suspendate până la începutul lunii aprilie din cauza pandemiei de coronavirus. Serie A fost primul campionat care a spus stop până pe 3 aprilie, însă președintele Asociației Jucătorilor din Serie A, Damiano Tommasi, consideră că abia în luna mai sau iunie se va mai putea juca fotbal.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
Italia este țara cel mai puternic lovită de pandemia de COVID-19 după China, cu aproape 25.000 de cazuri și 1.809 persoane decedate. Serie A urmează să le ceară celor de la UEFA la întâlnirea extraordinară de marți să amâne Euro.
"Dacă totul va merge bine, vom putea să reîncepem în mai sau iunie. Când vorbim despre fotbal, mulți oameni se gândesc că este vorba doar despre siguranța jucătorilor, însă este o întreagă lume în spatele echipelor. Primii care au fost contaminați au fost Pianese din Serie C, iar responsabilul lor cu echipamentul este în continuare la terapie intensivă. Juventus are peste 100 de persoane în carantină.", a declarat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
17/05/2022 LA 10:06