Antonio Conte nu i-a găsit rolul potrivit fotbalistului transferat de la Spurs, iar acesta a prins tot mai rar pirmul "11" al Interului. De când a sosit în Italia, Eriksen a început ca titular doar 12 partide, iar în actuala stagiune nu a reușit vreun gol sau vreo pasă decisivă.
"Mă întrebați de ce joc prea puțin la Inter?! Sunați-l pe Conte ca să-l întrebați! Este decizia lui, așa că vă rog să-l sunați dacă vreți să aflați motivul", a spus de curând mijlocașul, frustrat de statutul pe care îl are.

Eriksen, ca şi plecat de la Inter. Îl pedepseşte Conte?

Premier League
Mourinho, ofertă uriașă de ultimă oră pentru a pleca de la Roma. Anunțul făcut de "Special"
ACUM 3 ORE
Între timp, ruptura este totală, iar mijlocașul a cerut să fie pus pe lista de transferuri, astfel încât în iarnă să își găsească un nou club. Informația a fost confirmată de Giuseppe Marotta, șeful lui Inter, care a precizat că Antonio Conte și-a dat acordul pentru ca mutarea să se realizeze.
"Conte mi-a răspuns foarte diplomat. Mi-a spus că nu putem ține un fotbalist care a cerut să fie pus pe lista de transferuri. Vom face o evaluare corectă. În acest moment, Eriksen este de vânzare, dar asta nu înseamnă că nu mai intră în planurile lui Conte. Ambii sunt profesioniști, iar faptul că Eriksen va pleca, probabil, în iarnă nu schimbă situația pentru moment. Dacă staff-ul tehnic are nevoie de el, va juca, are un respect deosebit pentru clubul nostru", a spus Marotta pentru DAZN.
Totuşi, modul în care tehnicianul italian îl tratează pe Eriksen ridică semne de întrebare şi acreditează ideea că între cei doi există un conflict evident. Danezul a fost folosit 5 minute cu Real Madrid şi 6 în confruntarea de la Sassuolo, dar totul a culminat cu ce s-a întâmplat în acest weekend. Conte l-a introdus în minutul 90+1 al confruntării cu Bologna, 3-1 pentru nerazzurri, iar Marca vorbeşte clar despre o răzbunare a antrenorului.
"Introducerea lui Eriksen în minutul 90+1 e văzută ca o umilinţă din partea lui Conte. Danezul a primit o mulţime de mesaje de susţinere pe reţelele de socializare şi le-a răspuns acestora. <Vreau să le mulţumesc fanilor pentru sprijin. Doresc să le transmit "Forza Inter"!>", scrie Marca.
O destinaţie posibilă pentru Eriksen este Arsenal, acolo unde Arteta îl doreşte. S-a discutat deja despre un posibil schimb cu Granit Xhaka, "tunarii" urmând să acorde şi o sumă de bani.
Premier League
A început revoluția la Newcastle. Steve Bruce, demis, The Telegraph anunță primul mare transfer
ACUM 20 ORE
Premier League
Bruce e istorie pentru Newcastle! Zidane a fost momit cu un salariu dublu față de cât lua la Real
ACUM 21 ORE