Antonio Conte nu i-a găsit rolul potrivit fotbalistului transferat de la Spurs, iar acesta a prins tot mai rar pirmul "11" al Interului. De când a sosit în Italia, Eriksen a început ca titular doar 12 partide, iar în actuala stagiune nu a reușit vreun gol sau vreo pasă decisivă.
"Mă întrebați de ce joc prea puțin la Inter?! Sunați-l pe Conte ca să-l întrebați! Este decizia lui, așa că vă rog să-l sunați dacă vreți să aflați motivul", a spus de curând mijlocașul, frustrat de statutul pe care îl are.

Eriksen, ca şi plecat de la Inter. Îl pedepseşte Conte?

Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08
Între timp, ruptura este totală, iar mijlocașul a cerut să fie pus pe lista de transferuri, astfel încât în iarnă să își găsească un nou club. Informația a fost confirmată de Giuseppe Marotta, șeful lui Inter, care a precizat că Antonio Conte și-a dat acordul pentru ca mutarea să se realizeze.
"Conte mi-a răspuns foarte diplomat. Mi-a spus că nu putem ține un fotbalist care a cerut să fie pus pe lista de transferuri. Vom face o evaluare corectă. În acest moment, Eriksen este de vânzare, dar asta nu înseamnă că nu mai intră în planurile lui Conte. Ambii sunt profesioniști, iar faptul că Eriksen va pleca, probabil, în iarnă nu schimbă situația pentru moment. Dacă staff-ul tehnic are nevoie de el, va juca, are un respect deosebit pentru clubul nostru", a spus Marotta pentru DAZN.
Totuşi, modul în care tehnicianul italian îl tratează pe Eriksen ridică semne de întrebare şi acreditează ideea că între cei doi există un conflict evident. Danezul a fost folosit 5 minute cu Real Madrid şi 6 în confruntarea de la Sassuolo, dar totul a culminat cu ce s-a întâmplat în acest weekend. Conte l-a introdus în minutul 90+1 al confruntării cu Bologna, 3-1 pentru nerazzurri, iar Marca vorbeşte clar despre o răzbunare a antrenorului.
"Introducerea lui Eriksen în minutul 90+1 e văzută ca o umilinţă din partea lui Conte. Danezul a primit o mulţime de mesaje de susţinere pe reţelele de socializare şi le-a răspuns acestora. <Vreau să le mulţumesc fanilor pentru sprijin. Doresc să le transmit "Forza Inter"!>", scrie Marca.
O destinaţie posibilă pentru Eriksen este Arsenal, acolo unde Arteta îl doreşte. S-a discutat deja despre un posibil schimb cu Granit Xhaka, "tunarii" urmând să acorde şi o sumă de bani.
Premier League
Antonio Conte a dat de înțeles că se gândește să plece de la Tottenham după eșecul cu Liverpool
07/11/2022 LA 08:22
Premier League
Klopp, impresionat de Salah după victoria cu Tottenham! "Unul dintre cei mai buni atacanți din lume"
07/11/2022 LA 06:38