Sub contract cu Inter până în 2023, vârful argentinian fost dorit intens în ultimele sezoane de Barcelona. Nu s-a ajuns la un numitor comun și se părea că și în stagiunea următoare vârful uruguayan va continua sub comanda lui Conte, pe Giuseppe Meazza.
Doar că patronii lui Inter se confruntă cu mari probleme financiare, chiar dacă pe teren echipa a reușit un titlu istoric, securizându-și lo scudetto cu multe etape înainte de final.
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM 7 ORE

Ventola susține că Inter a bătut palma cu Atletico Madrid pentru Lautaro Martinez

Potrivit lui Nicola Ventola, fostul atacant al nerazzurrilor, italienii nu doar că au primit o ofertă de la Atletico Madrid, formație care e favorită să câștige titlul în Spania, dar au răspuns deja afirmativ.
"Arunc bomba: Lautaro Martinez s-a transferat la Atletico Madrid. Va merge acolo din vară, se pare că s-a făcut. Pe bani buni, se spune", a dezvăluit Nicola Ventola într-o discuție pe canalul de Twitch al lui Christian Vieri.
Lautaro Martinez a ajuns în 2018 la Inter, de la Racing Club, pentru 22 milioane de euro. De atunci, evoluțiile lui au fost constant bune, marcând 36 de goluri în 98 de partide.
Cotat la 70 de milioane de euro de siteul de specialitate transfermarkt, vârful sud-american are o clauză de reziliere de 111 milioane de euro. Se părea că Inter nu va discuta despre vreo altă sumă, fiind dispusă să își cedeze vedeta doar dacă va fi achitată clauza de reziliere.
În ceea ce îl privește pe Nicola Ventola, acesta e un fost atacant al lui Inter și a rămas în relații bune cu mulți oameni din club. A evoluat în două rânduri pe Meazza - în sezonul 1998-1999 - și în perioada 2000-2005. Transferat inițial de la Bari, Ventola a făcut un sezon decent, marcând de 6 ori, în contextul în care în lotul formației patronate de Moratti se aflau nume uriașe, precum Ronaldo, Roberto Baggio, Iván Zamorano, Andrea Pirlo sau Youri Djorkaeff.
Premier League
Îl mai poate salva Haaland pe Solskjaer?
IERI LA 08:37
Premier League
Caz incredibil în fotbal: antrenorul care visează să fie dat afară: "Așteaptă telefonul acela mare"
IERI LA 05:29