Jose Mourinho a acceptat postul de antrenor al Romei, iar suporterii din Cetatea Eternă visează din nou la un loc de Champions League. Antrenorul este pus pe fapte mari și își dorește să întărească echipa înainte de startul noului sezon. În acest sens, AS Roma a făcut deja câteva transferuri importante, însă Mourinho mai are pe listă și alte nume tari, dorindu-l printre altele pe Granit Xhaka de la Arsenal.
Între timp, Roma a realizat, însă, un alt transfer. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, șefii de pe Olimpico s-au înțeles cu cei de la Genoa pentru transferul lui Eldor Shomurodov, în schimbul căruia va fi plătită suma de aproximativ 18 milioane de euro.
Mourinho și l-ar fi dorit în echipă pe Sardar Azmoun, însă fotbalistul ar putea ajunge la Bayer Leverkusen, cu care șefii săi de la Zenit sunt în discuții avansate, astfel că italienii s-au văzut nevoiți să se reorienteze.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
IERI LA 07:25

Italienii îi fac toate poftele lui Mourinho

Prima cerință a lui Mourinho la Roma a fost transferul lui Rui Patricio, care s-a rezolvat luna trecută. Portarul a fost adus de la Wolves, englezii încasând în schimbul lui 11,5 milioane de euro.
Antrenorul își mai dorește și transferul lui Granit Xhaka, în schimbul căruia italienii sunt dispuși să plătească 20 de milioane de euro. Elvețianul și-a dat deja acordul pentru transfer, însă oficialii "tunarilor" încearcă să obțină o sumă ceva mai mare decât cea pusă la bătaie de oficialii din Cetatea Eternă.
Jose Mourinho a revenit în Serie A după 11 ani. Prima experiență a portughezului în Italia a fost una senzațională, în perioada 2008-2010, la Inter Milano, cu care a reușit să câștige tripla: Liga Campionilor, titlul în Serie A și Cupa Italiei. Acordul semnat în această vară de Mourinho cu AS Roma este valabil până în 2024.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Jose Mourinho a reacționat după revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United
29/08/2021 LA 04:18