Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus și-a făcut lista cu posibilii înlocuitori ai lui Ronaldo! Cine se află în atenția italienilor

Bianca Dumitru

Publicat 26/08/2021 la 11:57 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu-și mai dorește să rămână la Juventus, încercând în aceste ultime zile ale perioadei de mercato să obțină un transfer. În aceste condiții, șefii 'Bătrânei Doamne' și-au făcut o listă cu posibilii înlocuitori ai portughezului, printre care se află Gabriel Jesus și Mauro Icardi.

Cristiano Ronaldo e Kaio Jorge - Udinese-Juventus - Serie A 2021-2022

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo nu vrea să mai continue în tricoul lui Juventus. Agentul fotbalistului a ajuns miercuri seară la Torino pentru a se întâlni cu oficialii 'Bătrânei Doamne', cele două părți urmând a discuta condițiile în care fotbalistul va putea pleca de la echipă.
În cazul în care se vor despărți de portughez, șefii lui Juventus și-au făcut o listă cu posibilii fotbaliști care ar putea să vină în locul lui, plecarea lui Ronaldo ajutându-i pe italieni din punctul de vedere al bugetului pentru salarii, care s-ar reduce cu 58 de milioane de euro.
Astfel, prima variantă a celor de la Juventus este Gabriel Jesus, care ar putea ajunge în Italia în schimbul lui Cristiano. Potrivit presei din Anglia, oficialii lui City ar fi interesați de un schimb de jucători, numele vehiculate pentru a fi implicate în această mutare fiind cel al brazilianului și cel al lui Raheem Sterling.
Juventus îl are în vizor și pe Mauro Icardi, care nu și-ar mai găsi locul la PSG după transferul lui Lionel Messi, dar care este foarte apreciat de Massimiliano Allegri. În plus, alte variante ale italienilor sunt Dusan Vlahovic, jucător legitimat la Fiorentina, și Duvan Zapata, de la Atalanta.
Manchester City - Arsenal va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1

MANCHESTER CITY ÎNCEARCĂ ACUM TRANSFERUL LUI RONALDO

După ce au ratat transferul lui Harry Kane, cei de la Manchester City s-au reorientat spre Cristiano Ronaldo. Conform jurnalistului Gianluca Di Marzio, englezii sunt interesați de mutare, fiind pregătiți să-i ofere un contract pe doi ani, cu un salariu de 15 milioane de euro pe sezon.
Șefii lui Manchester City nu vor să achite, însă, nicio sumă de bani către Juventus pentru acest transfer, fiind interesați de posibilitatea realizării unui schimb de jucători. Cel care ar putea pleca în Serie A pentru ca Ronaldo să se întoarcă în Premier League este Gabriel Jesus, însă Pep Guardiola nu a luat încă nicio decizie cu privire la viitorul brazilianului.
Cluburile mai au la dispoziție mai puțin de o săptămână pentru a ajunge la un acord, perioada de mercato urmând a se încheia la finalul lunii august.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo