Cristiano Ronaldo nu vrea să mai continue în tricoul lui Juventus. Agentul fotbalistului a ajuns miercuri seară la Torino pentru a se întâlni cu oficialii 'Bătrânei Doamne', cele două părți urmând a discuta condițiile în care fotbalistul va putea pleca de la echipă.
În cazul în care se vor despărți de portughez, șefii lui Juventus și-au făcut o listă cu posibilii fotbaliști care ar putea să vină în locul lui, plecarea lui Ronaldo ajutându-i pe italieni din punctul de vedere al bugetului pentru salarii, care s-ar reduce cu 58 de milioane de euro.
Astfel, prima variantă a celor de la Juventus este Gabriel Jesus, care ar putea ajunge în Italia în schimbul lui Cristiano. Potrivit presei din Anglia, oficialii lui City ar fi interesați de un schimb de jucători, numele vehiculate pentru a fi implicate în această mutare fiind cel al brazilianului și cel al lui Raheem Sterling.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 7 ORE
Juventus îl are în vizor și pe Mauro Icardi, care nu și-ar mai găsi locul la PSG după transferul lui Lionel Messi, dar care este foarte apreciat de Massimiliano Allegri. În plus, alte variante ale italienilor sunt Dusan Vlahovic, jucător legitimat la Fiorentina, și Duvan Zapata, de la Atalanta.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png

MANCHESTER CITY ÎNCEARCĂ ACUM TRANSFERUL LUI RONALDO

După ce au ratat transferul lui Harry Kane, cei de la Manchester City s-au reorientat spre Cristiano Ronaldo. Conform jurnalistului Gianluca Di Marzio, englezii sunt interesați de mutare, fiind pregătiți să-i ofere un contract pe doi ani, cu un salariu de 15 milioane de euro pe sezon.
Șefii lui Manchester City nu vor să achite, însă, nicio sumă de bani către Juventus pentru acest transfer, fiind interesați de posibilitatea realizării unui schimb de jucători. Cel care ar putea pleca în Serie A pentru ca Ronaldo să se întoarcă în Premier League este Gabriel Jesus, însă Pep Guardiola nu a luat încă nicio decizie cu privire la viitorul brazilianului.
Cluburile mai au la dispoziție mai puțin de o săptămână pentru a ajunge la un acord, perioada de mercato urmând a se încheia la finalul lunii august.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
ACUM 12 ORE
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33