UPDATE / Jurnalistul Fabrizio Romano a oferit informații despre situația lui Cristiano Ronaldo. Potrivit acestuia, agentul portughezului va discuta astăzi cu cei de la Juventus, care își doresc în schimbul lui Ronaldo o sumă de 28-30 de milioane de euro.
Manchester City nu are nicio intenție de a plăti pentru transferul lusitanului, englezii nefăcând încă nicio ofertă.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29

Manchester City și-a ratat principala țintă de pe piața transferurilor în această vară. Harry Kane nu se va despărți de Tottenham, iar acum campioana Angliei trebuie să se reorienteze. Unul dintre jucătorii pe care i-ar putea aduce pe Etihad până la finalul acestei perioade de mercato este Cristiano Ronaldo.
Portughezul în vârstă de 36 de ani nu-și mai dorește să rămână la Juventus, lucru care l-a determinat să-i ceară lui Allegri să rămână pe banca de rezerve la primul meci din noul sezon de Serie A. În plus, potrivit presei din Italia, agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, a călătorit de urgență la Torino miercuri seară, pentru a se întâlni cu oficialii 'Bătrânei Doamne'. Cele două părți vor discuta condițiile în care fotbalistul va putea pleca de la echipă.
Singura variantă pe care Cristiano o are în acest moment este City, aceasta fiind unica echipă care i-ar putea satisface pretențiile financiare, după ce PSG a anunțat că nu este interesată de această mutare. Conform jurnalistului Gianluca Di Marzio, englezii sunt interesați de mutare, fiind pregătiți să-i ofere un contract pe doi ani, cu un salariu de 15 milioane de euro pe sezon.
Șefii lui Manchester City nu vor să achite, însă, nicio sumă de bani către Juventus pentru acest transfer, fiind interesați de posibilitatea realizării unui schimb de jucători. Cel care ar putea pleca în Serie A pentru ca Ronaldo să se întoarcă în Premier League este Gabriel Jesus, însă Pep Guardiola nu a luat încă nicio decizie cu privire la viitorul brazilianului.
Cluburile mai au la dispoziție mai puțin de o săptămână pentru a ajunge la un acord, perioada de mercato urmând a se încheia la finalul lunii august.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png

Harry Kane rămâne la Tottenham

Miercuri, Harry Kane a anunțat că nu se va despărți de Tottenham în această vară. Căpitanul naționalei Angliei a fost principalul obiectiv al celor de la Manchester City în ultimele lunii, aceștia fiind dispuși să investească 180 de milioane de euro pentru a-i obține transferul. Șefii lui Tottenham s-au opus, însă, mutării, refuzând ofertele celor de la City.
Atacantul va rămâne la Spurs, postând un mesaj pe contul său de Twitter, în care a spus că va continua să joace în echipa lui Nuno Espirito Santo.
"Au fost incredibile primirea pe care mi-au făcut fanii lui Spurs duminică și mesajele de susținere pe care le-am primit în ultimele câteva săptămâni. Voi rămâne la Tottenham în această vară și mă voi concentra 100% pe a ajuta echipa să aibă succes", a fost mesajul lui Kane.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18