Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City a pregătit oferta pentru Ronaldo! În ce condiții s-ar putea întoarce în Anglia și cât vrea Juventus

Bianca Dumitru

Actualizat 26/08/2021 la 13:46 GMT+3

Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de despărțirea de Juventus. După ce au ratat transferul lui Harry Kane, cei de la Manchester City îi pregătesc o ofertă portughezului, căruia vor să-i propună un contract pe doi ani.

Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Jurnalistul Fabrizio Romano a oferit informații despre situația lui Cristiano Ronaldo. Potrivit acestuia, agentul portughezului va discuta astăzi cu cei de la Juventus, care își doresc în schimbul lui Ronaldo o sumă de 28-30 de milioane de euro.
Manchester City nu are nicio intenție de a plăti pentru transferul lusitanului, englezii nefăcând încă nicio ofertă.

Manchester City și-a ratat principala țintă de pe piața transferurilor în această vară. Harry Kane nu se va despărți de Tottenham, iar acum campioana Angliei trebuie să se reorienteze. Unul dintre jucătorii pe care i-ar putea aduce pe Etihad până la finalul acestei perioade de mercato este Cristiano Ronaldo.
Portughezul în vârstă de 36 de ani nu-și mai dorește să rămână la Juventus, lucru care l-a determinat să-i ceară lui Allegri să rămână pe banca de rezerve la primul meci din noul sezon de Serie A. În plus, potrivit presei din Italia, agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, a călătorit de urgență la Torino miercuri seară, pentru a se întâlni cu oficialii 'Bătrânei Doamne'. Cele două părți vor discuta condițiile în care fotbalistul va putea pleca de la echipă.
Singura variantă pe care Cristiano o are în acest moment este City, aceasta fiind unica echipă care i-ar putea satisface pretențiile financiare, după ce PSG a anunțat că nu este interesată de această mutare. Conform jurnalistului Gianluca Di Marzio, englezii sunt interesați de mutare, fiind pregătiți să-i ofere un contract pe doi ani, cu un salariu de 15 milioane de euro pe sezon.
Șefii lui Manchester City nu vor să achite, însă, nicio sumă de bani către Juventus pentru acest transfer, fiind interesați de posibilitatea realizării unui schimb de jucători. Cel care ar putea pleca în Serie A pentru ca Ronaldo să se întoarcă în Premier League este Gabriel Jesus, însă Pep Guardiola nu a luat încă nicio decizie cu privire la viitorul brazilianului.
Cluburile mai au la dispoziție mai puțin de o săptămână pentru a ajunge la un acord, perioada de mercato urmând a se încheia la finalul lunii august.
Manchester City - Arsenal va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1

Harry Kane rămâne la Tottenham

Miercuri, Harry Kane a anunțat că nu se va despărți de Tottenham în această vară. Căpitanul naționalei Angliei a fost principalul obiectiv al celor de la Manchester City în ultimele lunii, aceștia fiind dispuși să investească 180 de milioane de euro pentru a-i obține transferul. Șefii lui Tottenham s-au opus, însă, mutării, refuzând ofertele celor de la City.
Atacantul va rămâne la Spurs, postând un mesaj pe contul său de Twitter, în care a spus că va continua să joace în echipa lui Nuno Espirito Santo.
"Au fost incredibile primirea pe care mi-au făcut fanii lui Spurs duminică și mesajele de susținere pe care le-am primit în ultimele câteva săptămâni. Voi rămâne la Tottenham în această vară și mă voi concentra 100% pe a ajuta echipa să aibă succes", a fost mesajul lui Kane.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo