Gennaro Gattuso a sărbătorit ca pe un trofeu succesul cu Juventus. Napoli s-a impus cu 1-0 după un gol marcat de Insigne, din penalty, dar și datorită unui portar foarte inspirat. Meret a închis poarta în fața campionilor și a fost anunțat că va apăra doar cu câteva minute înainte de meciul de pe San Paolo. Meret a profitat de accidentarea la încălzire a lui Ospina.
"Am dovedit determinare și o inimă mare. Juventus, probabil, meruta mai mult, dar echipa mea a reacționat superb sub presiune. Am muncit mult pentru această victorie și m bucur că a fost obișnuită fără gol primit" a spus Gattuso după victoria cu Juventus.
La Liga
Gattuso i-a dat replica lui Xavi după declarațiile spaniolului la finalul meciului de la Valencia
30/10/2022 LA 10:51
Pentru prima dată după 10 ani, Napoli a reușit două victorii la rând cu Juventus. În 2011, pe banca lui Napoli era Walter Novellino.
"Nu m-am îndoit nici o clipă că putem reuși! Dacă aș fi avut o umbră de îndoială îmi luam bagajele și plecam acasă. Este un succes al încrederii în acest grup minunat!"

Gattuso, salvat de victoria cu Juventus

Au fost multe speculații în presa italiană înaintea acestui meci în privința unei eventuale demiteri a lui Gattuso.
"Aș vrea să fiu judecat după munca pe care o fac. Nu permit nimănui să mă insulte. Dacă cineva crede că nu mă pricep la această meserie, nu e o problemă, dar sunt pregătit cu argumente să demontez această teorie. Sunt gata să mă lupt cu oricine, așa am făcut toată viața" a replicat Gattuso.
La meciul cu Juventus, Gattuso a surprins cu un nou look. Antrenorul italian a renunțat, din greșeală, la barbă.
https://i.eurosport.com/2021/02/13/2993979.jpg
"O să vă povestesc, ca să vă distrați și voi. Nu am vrut să mă duc la frizer pentru că vorbește prea mult și am împrumutat o lamă de ras de la un secund. Cred că nu o mai folosise din 2003...Când am încercat să ajustez barba, mi-am făcut o gaură pe obraz și am fost nevoit să rămân doar cu mustața. Știu că arăt ca un personaj din filmele din anii 70, dar dacă asta îmi aduce titlul nu mă deranjează" a spus amuzat Gattuso.

Napoli este la 9 puncte de lider

Napoli este marea câștigătoare a serii de sâmbătă în Serie A. Echipa lui Gattuso a învins cu 1-0 pe Juventus, este pe locul 4 și a profitat la înfrângerea surprizătoare a liderului Milan, 0-2 la Spezia. Napoli are 40 de puncte, cu 9 mai puțin decât Milan, dar și cu un meci mai puțin.
MLS
#VOCE Vedetele care au trecut prin MLS! O călătorie peste ocean într-un fotbal diferit
06/10/2022 LA 09:19
Liga Campionilor UEFA
#VOCE Napoli, repetabilă speranță
04/10/2022 LA 07:36