Cristiano Ronaldo a împlinit în luna februarie 36 de ani și încă visează la un nou trofeu Champions League și poate chiar la un nou Balon de Aur. Cu Juventus pare din ce în ce mai clar că nu poate ajunge la aceste performanțe. Problema portughezului este că mai are contract cu echipa italiană până în 2022, iar o posibilă revenire la Real Madrid nu ar fi cu totul scoasă din schemă.
Tocmai din cauza acestor zvonuri care au căpătat tot mai multă amplare în Spania în ultima săptămână, Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, a ieșit public cu o declarație privind poziția de neclintit a bianconerilor cu privire la contractul pe care Cristiano Ronaldo îl are la Juventus, actuala ocupantă a locului 3 în Serie A. Pirlo a transmis că Juventus nici nu se gândește să se despartă în această vară de portughez, în ciuda eșecului din Champions League.

Ce poziție a luat Juventus cu privire la contractul lui Cristiano Ronaldo. Anunțul lui Pirlo

Liga Campionilor UEFA
Ronaldo s-a speriat groaznic, nevâzându-l pe fanul intrat pe teren la United - Atalanta
IERI LA 08:53
Pe lângă faptul că Real Madrid nu ia în considerare posibila revenire a lui Ronaldo pe Bernabeu, tocmai pentru a încerca transferul lui Mbappe în La Liga, nici bianconerii nu sunt dispuși să renunțe înainte de vreme la portughez: "Nu, nu ne gândim la posibila plecare a lui Ronaldo de la echipă, mai are un sezon în contract și suntem fericiți că va continua să joace pentru noi. În acest moment suntem concentrați pe acest sezon și trebuie să-l încheiem în cel mai bun mod posibil. Cristiano are parte de un sezon grozav, iar anul trecut a avut o campanie foarte bună, nu trebuie să uităm aceste lucruri", a transmis Pirlo într-o conferință de presă.
În ciuda cuvintelor de încurajare primite de Ronaldo de la Pirlo, acesta este primul sezon al UEFA Champions League din 2004/05 încoace fără unul dintre Messi sau Ronaldo calificați în faza sferturilor de finală. Marți, Juventus a capitulat în fața lui Porto. În schimb, în sferturi vor fi Mbappe și Haaland, probabil următorii doi coloși ai fotbalului european.
Liga Campionilor UEFA
Cristiano Ronaldo s-a descătușat după ce a marcat golul victoriei cu Atalanta! Mesajul portughezului
IERI LA 21:56
Premier League
"Merită să fie cel mai bine plătit jucător!" Liverpool, sfătuită să-i facă toate poftele lui Salah
IERI LA 15:37