Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, criticat după ce a cerut să fie rezervă la Juventus! "Dacă nu e mulțumit, să plece!"

Bianca Dumitru

Publicat 23/08/2021 la 07:36 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu a vrut să fie titular în primul meci al lui Juventus din noul sezon de Serie A. Marco Tardelli l-a criticat pentru decizia de a rămâne pe banca de rezerve, cerându-i să plece dacă nu este mulțumit sau dacă nu-și mai dorește să continue.

Juventus player Cristiano Ronaldo during the Serie A match between Udinese Calcio v Juventus at Dacia Arena on August 22, 2021 in Udine, Italy.

Credit imagine: Getty Images

Juventus a debutat în noul sezon de Serie A în deplasare cu Udinese, iar Cristiano Ronaldo a jucat doar 30 de minute, începând meciul pe banca de rezerve. Jurnaliștii din Italia au scris că portughezul și-a dorit să nu fie titular, planul lui fiind acela de a se transfera în această vară.
După meci, Marco Tardelli a comentat decizia lui Ronaldo de a fi rezervă. Fostul jucător legendar al lui Juventus a vorbit despre importanța lusitanului în echipă, dar a spus că acesta ar trebui să plece dacă este nemulțumit.
"Îmi place poziția lui, în partea stângă. Ronaldo a marcat aproape 30 de goluri în ultimul campionat, iar acele goluri, dacă el va pleca, vor fi resimțite. După părerea mea, rămânerea lui ar fi o veste bună pentru Juve, dar totul depinde de el, de cât de mult își dorește să rămână. Dacă nu e mulțumit, atunci să plece", a spus Marco Tardelli, potrivit Gazzetta dello Sport.

Va pleca Ronaldo de la Juventus?

Zvonurile legate de un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo în această vară au fost nenumărate, dar atât Juventus, cât și jucătorul au insistat că nu se pune problema de o despărțire.
În cazul în care Cristiano își dorește cu adevărat să plece de la Juventus, clubul nu ar fi deloc interesat să-l rețină cu forța. Ronaldo are deja 36 de ani și încasează un salariu uriaș. În plus, contractul său expiră în vara anului viitor, când lusitanul ar putea pleca gratis la o altă echipă.
Italienii pot obține acum o sumă importantă în schimbul său, doar că până în prezent nu au primit nicio ofertă oficială pe numele golgeterului portughez.

Juventus, doar o remiză în prima etapă din Serie A

Juventus a început cu stângul noul sezon din Serie A. Echipa lui Max Allegri a remizat, scor 2-2, pe terenul celor de la Udinese, într-un meci în care echipa lui Allegri a condus cu 2-0 după primele 25 de minute. Dybala, după doar două minute și 3 secunde, și Cuadrado, în minutul 23, au înscris pentru 'Bătrâna Doamnă', dar în repriza secundă Udinese a egalat prin reușitele lui Pereyra și Deulofeu.
Ronaldo a intrat pe teren în minutul 60, în prelungiri reușind să înscrie. Golul lusitanului a fost, însă, anulat pe motiv de offside, iar Juventus a plecat acasă cu un singur punct.
În următoarea etapă din Serie A, echipa lui Allegri va primi vizita celor de la Empoli sâmbătă, 28 august, de la ora 21:45.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo