Valentin Mihăilă, a cărui revenire pe teren este prognozată, cel târziu, pentru începutul lunii august, a ajuns în atenția Atalantei. Echipa, care a încheiat sezonul precedent pe locul 3 în Serie A, este în plin proces de reconstrucție, iar antrenorul Gian Piero Gasperini îl vrea pe fostul jucător al Universității Craiova în locul lui Josep Ilicic, care ar putea pleca la Milan sau Lazio.
Tehnicianul a pus ochii pe Mihăilă în timpul meciului dintre Atalanta și Parma, în care românul a fost cel mai bun jucător al formației emiliene. Potrivit publicației CalcioAtalanta.it, clubul din Bergamo l-a transferat deja pe portarul Juan Musso de la Udinese, pentru care a plătit 20 de milioane de euro, iar acum este în căutare de jucători pentru mijlocul terenului și pentru linia ofensivă. Gasperini crede că Mihăilă ar fi o soluție bună pentru Atalanta, însă patronul Parmei, Kyle Krause, i-a stabilit un preț uriaș, care ar putea fi o problemă în realizarea mutării.
Americanul nu vrea să-l lase pe Mihăilă să plece pentru mai puțin de 20 de milioane de euro, acesta fiind, alături de Dennis Man, un jucător esențial în proiectul echipei de a reveni în Serie A cât mai curând.
Coppa Italia
Parma, victorie importantă în Cupa Italiei! Mihăilă, primul gol din noul sezon. Man a fost titular
ACUM 13 ORE

Dennis Man, dorit de Lille

Și Dennis Man a avut în ultimele luni mai multe oferte, inclusiv de la campioana Franței, Lille. Fostul fotbalist de la FCSB a fost dorit, printre altele, și de Trabzonspor și Fiorentina, însă oficialii Parmei nici nu au vrut să audă de o ofertă.
Cei doi fotbaliști români sunt cei în jurul cărora se va putea construi noua Parma, care va avea obiectivul de a promova cât mai repede în Serie A. "Man și Mihăilă vor fi fundamentali pentru acest proiect. Parma va renaște cu ei", a declarat în luna mai directorul sportiv al clubului, Javier Ribalta, potrivit Parma Live.
În schimbul lui Dennis Man, Kyle Krause cere 25 de milioane de euro.
Fotbal
VIDEO | Valentin Mihăilă, încă un gol pentru Parma! Românul a adus victoria în amicalul cu Lecce
29/07/2022 LA 21:06
Serie B
Valentin Mihăilă a anunțat la ce echipă va juca în sezonul următor! Mesajul atacantului
24/07/2022 LA 10:01