Valentin Mihăilă, a cărui revenire pe teren este prognozată, cel târziu, pentru începutul lunii august, a ajuns în atenția Atalantei. Echipa, care a încheiat sezonul precedent pe locul 3 în Serie A, este în plin proces de reconstrucție, iar antrenorul Gian Piero Gasperini îl vrea pe fostul jucător al Universității Craiova în locul lui Josep Ilicic, care ar putea pleca la Milan sau Lazio.
Tehnicianul a pus ochii pe Mihăilă în timpul meciului dintre Atalanta și Parma, în care românul a fost cel mai bun jucător al formației emiliene. Potrivit publicației CalcioAtalanta.it, clubul din Bergamo l-a transferat deja pe portarul Juan Musso de la Udinese, pentru care a plătit 20 de milioane de euro, iar acum este în căutare de jucători pentru mijlocul terenului și pentru linia ofensivă. Gasperini crede că Mihăilă ar fi o soluție bună pentru Atalanta, însă patronul Parmei, Kyle Krause, i-a stabilit un preț uriaș, care ar putea fi o problemă în realizarea mutării.
Americanul nu vrea să-l lase pe Mihăilă să plece pentru mai puțin de 20 de milioane de euro, acesta fiind, alături de Dennis Man, un jucător esențial în proiectul echipei de a reveni în Serie A cât mai curând.
Serie B
"Pur și simplu devastator!" Ce scrie presa din Italia despre Man și Mihăilă după victoria Parmei
13/09/2021 LA 07:03

Dennis Man, dorit de Lille

Și Dennis Man a avut în ultimele luni mai multe oferte, inclusiv de la campioana Franței, Lille. Fostul fotbalist de la FCSB a fost dorit, printre altele, și de Trabzonspor și Fiorentina, însă oficialii Parmei nici nu au vrut să audă de o ofertă.
Cei doi fotbaliști români sunt cei în jurul cărora se va putea construi noua Parma, care va avea obiectivul de a promova cât mai repede în Serie A. "Man și Mihăilă vor fi fundamentali pentru acest proiect. Parma va renaște cu ei", a declarat în luna mai directorul sportiv al clubului, Javier Ribalta, potrivit Parma Live.
În schimbul lui Dennis Man, Kyle Krause cere 25 de milioane de euro.
Serie B
Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni! Ce așteptări au de la el înaintea etapei din Serie B
10/09/2021 LA 11:55
Serie B
Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă la Parma: "Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon"
24/08/2021 LA 12:21