AC Milan este la un singur pas de a pune capăt unei perioade de 11 ani în care nu a câștigat titlul în Serie A. Echipa lui Pioli are nevoie de un punct din meciul cu Sassuolo din ultima rundă pentru a cuceri Scudetto, iar entuziasmul e uriaș în rândul fanilor.
La meciul cu Atalanta din etapa trecută, suporterii "rossoneri" au umplut până la refuz stadionul San Siro și au creat o atmosferă de vis. Mulți dintre aceștia și-ar dori să fie prezenți și la ultimul meci al sezonului, în speranța că vor trăi pe viu sărbătorirea unui nou titlu, dar acest lucru este imposibil.
Citește și:
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39

Fanii lui Milan, interes uriaș pentru meciul care poate aduce titlul pe San Siro

Stadionul lui Sassuolo are puțin peste 20.000 de locuri. Conform Gazzetta dello Sport, clubul din Reggio Emilia a pus în vânzare circa 18.000 de bilete, iar acestea s-au epuizat în numai o oră. Vânzarea tichetelor de acces la meci s-a făcut exclusiv on-line, iar platforma respectivă a anunțat că s-a format o coadă virtuală de peste 100.000 de oameni.
Cu siguranță, mulți dintre cei care erau în așteptare erau fani ai Milanului, care au sperat că vor prinde un bilet la marele meci. Cei care nu au reușit și care sunt mai înstăriți vor încerca să-și procure bilete de pe piața neagră. Presa italiană susține că au existat mulți speculanți, care au luat bilete pentru a le revinde, mai ales că fiecare persoană a avut dreptul să-și cumpere 4 bilete.
Pe site-urile de specialitate pot fi deja găsite bilete la prețuri de 20 de ori mai mari decât cele inițiale, iar acestea pot ajunge să coste chiar și 3000 de €. Ca o comparație, un bilet "la negru" pentru finala Champions League dintre Liverpool și Real Madrid este vândut cu o sumă asemănătoare, ceea ce denotă intersul uriaș al fanilor lui Milan pentru duelul cu Sassuolo.
AC Milan este al 3-lea cel mai titrat club al Italiei în privința titlurilor interne, cu 18 trofee, ultimul câștigat în 2011. Dacă va câștiga în acest sezon, Milan o va egala pe marea rivală Inter, care are 19 titluri. Lider detașat este Juventus, cu 36 de trofee câștigate în istorie.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
IERI LA 16:15
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
IERI LA 14:57