Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Milan declanșează isteria în Italia! Prețul biletelor la meciul cu Sassuolo a explodat

Nicu Savin

Publicat 17/05/2022 la 16:53 GMT+3

Fanii lui Milan așteaptă de 11 ani un titlu în Serie A, iar mulți dintre ei sunt dispuși la eforturi financiare uriașe pentru a fi pe stadion la meciul din deplasare cu Sassuolo, care ar putea consfinți cââștigarea campionatului. Presa din Italia scrie că s-a creat o coadă virtuală uriașă la vânzarea biletelelor, iar acestea au prețuri exorbitante pe piața neagră.

Fans of AC Milan

Credit imagine: Getty Images

AC Milan este la un singur pas de a pune capăt unei perioade de 11 ani în care nu a câștigat titlul în Serie A. Echipa lui Pioli are nevoie de un punct din meciul cu Sassuolo din ultima rundă pentru a cuceri Scudetto, iar entuziasmul e uriaș în rândul fanilor.
La meciul cu Atalanta din etapa trecută, suporterii "rossoneri" au umplut până la refuz stadionul San Siro și au creat o atmosferă de vis. Mulți dintre aceștia și-ar dori să fie prezenți și la ultimul meci al sezonului, în speranța că vor trăi pe viu sărbătorirea unui nou titlu, dar acest lucru este imposibil.
Citește și:

Fanii lui Milan, interes uriaș pentru meciul care poate aduce titlul pe San Siro

Stadionul lui Sassuolo are puțin peste 20.000 de locuri. Conform Gazzetta dello Sport, clubul din Reggio Emilia a pus în vânzare circa 18.000 de bilete, iar acestea s-au epuizat în numai o oră. Vânzarea tichetelor de acces la meci s-a făcut exclusiv on-line, iar platforma respectivă a anunțat că s-a format o coadă virtuală de peste 100.000 de oameni.
Cu siguranță, mulți dintre cei care erau în așteptare erau fani ai Milanului, care au sperat că vor prinde un bilet la marele meci. Cei care nu au reușit și care sunt mai înstăriți vor încerca să-și procure bilete de pe piața neagră. Presa italiană susține că au existat mulți speculanți, care au luat bilete pentru a le revinde, mai ales că fiecare persoană a avut dreptul să-și cumpere 4 bilete.
Pe site-urile de specialitate pot fi deja găsite bilete la prețuri de 20 de ori mai mari decât cele inițiale, iar acestea pot ajunge să coste chiar și 3000 de €. Ca o comparație, un bilet "la negru" pentru finala Champions League dintre Liverpool și Real Madrid este vândut cu o sumă asemănătoare, ceea ce denotă intersul uriaș al fanilor lui Milan pentru duelul cu Sassuolo.
AC Milan este al 3-lea cel mai titrat club al Italiei în privința titlurilor interne, cu 18 trofee, ultimul câștigat în 2011. Dacă va câștiga în acest sezon, Milan o va egala pe marea rivală Inter, care are 19 titluri. Lider detașat este Juventus, cu 36 de trofee câștigate în istorie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo