Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor

Bianca Dumitru

Actualizat 15/05/2022 la 23:42 GMT+3

AC Milan s-a impus, pe teren propriu, în meciul din a 37-a etapă a Serie A, în fața Atalantei, scor 2-0, și nu poate pierde locul 1 înaintea ultimei runde a sezonului.

Inter Milan celebrate after Matteo Darmian's goal during the Italian Serie A football match between Cagliari and Inter Milan on May 15, 2022 at the Sardegna arena in Cagliari

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Inter a câștigat duelul cu Cagliari, scor 1-3, din penultima etapă a Serie A, și a rămas în lupta pentru titlul de campioană. Echipa lui Simone Inzaghi, care a cucerit în această săptămână Cupa Italiei, a deschis scorul în minutul 25, prin Darmian, care a strecurat balonul în poartă pe lângă goalkeeper-ul gazdelor.
Ulterior, în startul reprizei secunde, Lautaro Martinez a mărit avantajul, după un șut fantastic de la marginea careului, pe care Cragno nu l-a putut bloca. După doar două minute, Lykogiannis a redus din diferență, învingându-l pe Handanovic cu un șut din afara careului.
Scorul final a fost stabilit de Martinez, care a reușit dubla, în minutul 84, după o pasă perfectă a lui Gagliardini.
În urma acestei victorii, Inter a revenit la două puncte în spatele celor de la AC Milan, cu o etapă înainte de finalul acestui sezon, iar campioana Italiei se va decide în urma meciurilor de weekend-ul viitor.
Citește și:

AC Milan, lider în Serie A cu o etapă înainte de final

AC Milan își continuă cursa spre titlul de campioană a Italiei. Echipa lui Stefano Pioli a câștigat în această seară duelul cu Atalanta, din penultima etapă a sezonului, cu scorul de 2-0.
Primul gol al milanezilor a fost marcat în minutul 56 de Rafael Leao, care a șutat pe jos, din careu, pe centrul porții. Ulterior, Theo Hernandez a dublat avantajul gazdelor, trimițând un șut senzațional de la marginea careului.
În urma acestui rezultat, AC Milan, care este neînvinsă în Serie A de la jumătatea lunii ianuarie, a acumulat 83 de puncte și nu poate pierde prima poziție a clasamentului, indiferent de rezultatul pe care Inter îl va obține în această seară.
Campioana en-titre a Italiei, care are 78 de puncte, o va înfrunta de la ora 21:45, pe Cagliari. Echipa lui Răzvan Marin este pe locul 18, fiind în pericol de retrogradare, astfel că va încerca să le pună probleme milanezilor, fiecare punct fiind extrem de important.
Weekend-ul viitor, în ultima etapă a acestui sezon de Serie A, AC Milan va juca pe terenul lui Sassuolo (locul 11), în timp ce Inter va primi vizita celor de la Sampdoria (locul 16).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo