Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

George Pușcaș ar putea primi o șansă nesperată! Atacantul român este dorit într-un campionat de top

Nicu Savin

Publicat 23/12/2021 la 13:45 GMT+2

George Pușcaș are un sezon de coșmar la Reading, el nemarcând niciun gol pentru formația din Championship. Englezii vor să se despartă de român în perioada de mercato din iarnă, dar acesta lucru ar putea reprezenta un pas înainte pentru jucător, fiind dorit în Serie A, de Cagliari.

George Puscaș, atacantul naționalei României

Credit imagine: Eurosport

George Pușcaș are zilele numărate la Reading, evoluțiile sale din acest sezon fiind departe de așteptări. În ciuda faptului că nu a mai marcat vreun gol din luna aprilie, internaționalul român și-ar putea relansa cariera la un nivel mai ridicat decât cel din Champioship.
Conform Fanatik, Pușcaș este dorit de Cagliari, ocupanta penultimei poziții în Serie A. Sarzii încearcă să se întărească în iarnă pentru a avea șanse reale de a rămâne pe prima scenă a fotbalului italian, iar Pușcaș ar putea fi o variantă, mai ales că prețul său nu este unul mare.
Atacantul este cotat la 3 milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com, dar Reading l-ar putea ceda și pentru o sumă mai mică, în condițiile în care vrea neapărat să scape de el. Dacă va ajunge la echipa lui Mazzari, Pușcaș va fi coleg cu Răzvan Marin, unul dintre cei mai buni oameni ai grupării din Sardinia în această stagiune.
Citește și:

George Pușcaș, ironizat de fanii lui Reading

Lipsa de eficacitate a lui Pușcaș în ultimele luni i-a făcut pe fanii lui Reading să-și piardă răbdarea cu atacantul de 25 de ani. Mai mult, unii dintre suporteri îl ironizează zilnic pe român prin intermediul unui
Conform paginii Days Since George Pușcaș Scored for Reading, astăzi se împlinesc 261 de zile de la ultimul gol al atacantului, care datează din aprilie, când Reading s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Derby County.
Pușcaș a ajuns la Reading în 2019, dar după un prim sezon foarte bun nivelul său a scăzut constant. Forma slabă a românului i-a determinat pe șefii clubului să apeleze în plin sezon la Andy Caroll, un atacant care nu mai jucase din stagiunea trecută și care a acceptat un contract pe numai două luni.
Fotbalul italian l-ar putea ajuta pe Pușcaș să revină la forma care l-a consacrat. El a crescut în climatul din Peninsulă, unde a evoluat pentru Inter, Bari, Benevento, Novara sau Palermo înainte de a merge în Anglia.
Program Premier League 26-27 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo