George Pușcaș are zilele numărate la Reading, evoluțiile sale din acest sezon fiind departe de așteptări. În ciuda faptului că nu a mai marcat vreun gol din luna aprilie, internaționalul român și-ar putea relansa cariera la un nivel mai ridicat decât cel din Champioship.
Conform Fanatik, Pușcaș este dorit de Cagliari, ocupanta penultimei poziții în Serie A. Sarzii încearcă să se întărească în iarnă pentru a avea șanse reale de a rămâne pe prima scenă a fotbalului italian, iar Pușcaș ar putea fi o variantă, mai ales că prețul său nu este unul mare.
Atacantul este cotat la 3 milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com, dar Reading l-ar putea ceda și pentru o sumă mai mică, în condițiile în care vrea neapărat să scape de el. Dacă va ajunge la echipa lui Mazzari, Pușcaș va fi coleg cu Răzvan Marin, unul dintre cei mai buni oameni ai grupării din Sardinia în această stagiune.
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
17/01/2022 LA 09:59
Citește și:

George Pușcaș, ironizat de fanii lui Reading

Lipsa de eficacitate a lui Pușcaș în ultimele luni i-a făcut pe fanii lui Reading să-și piardă răbdarea cu atacantul de 25 de ani. Mai mult, unii dintre suporteri îl ironizează zilnic pe român prin intermediul unui
Conform paginii Days Since George Pușcaș Scored for Reading, astăzi se împlinesc 261 de zile de la ultimul gol al atacantului, care datează din aprilie, când Reading s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Derby County.
Pușcaș a ajuns la Reading în 2019, dar după un prim sezon foarte bun nivelul său a scăzut constant. Forma slabă a românului i-a determinat pe șefii clubului să apeleze în plin sezon la Andy Caroll, un atacant care nu mai jucase din stagiunea trecută și care a acceptat un contract pe numai două luni.
Fotbalul italian l-ar putea ajuta pe Pușcaș să revină la forma care l-a consacrat. El a crescut în climatul din Peninsulă, unde a evoluat pentru Inter, Bari, Benevento, Novara sau Palermo înainte de a merge în Anglia.
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
The Emirates FA Cup
Pușcaș a rupt blestemul după 277 de zile! Românul a marcat, dar Reading a fost eliminată din FA Cup
08/01/2022 LA 16:10
Serie A
Marin a câștigat duelul cu Drăgușin din Serie A! Mijlocașul lui Cagliari a contribuit la primul gol
06/01/2022 LA 13:54