Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibra is back! Zlatan, eroul derby-ului Milan - Lazio în Serie A

Andrei Nicolae

Actualizat 12/09/2021 la 22:23 GMT+3

Zlatan Ibrahimovic a revenit cu gol la AC Milan, după o pauză de 4 luni.

Zlatan Ibrahimovic celebrates

Credit imagine: Getty Images

AC Milan a învins Lazio cu scorul de 2-0, în derby-ul etapei a 3-a din Serie A. Iar eroul partidei a fost Zlatan Ibrahimovic, care a stabilit scorul final în minutul 67.
Rafael Leao a deschis scorul în minutul 45. În prelungirile primei reprize, Milan putea face chiar 2-0, dar Kessie a ratat o lovitură de la 11 metri.
Zlatan Ibrahimovic a început ca rezervă, dar a intrat în minutul 60 și a avut nevoie doar de câteva minute pentru a înscrie, după o pasă primită de la Ante Rebic. Atacantul suedez a revenit pe teren după aproximativ 4 luni de zile. El a absentat din cauza unei accidentări.
Milan și-a păstrat procentajul sută la sută în debutul sezonului în Serie A.

Inter Milano a remizat, scor 2-2 la Sampdoria

Mai devreme, Sampdoria și Inter Milano au terminat 2-2. Campioana en-tiotre a condus de două ori, prin golurile marcate de Federico Dimarco (18) şi Lautaro Martinez (44), însă genovezii au reuşit să egaleze de fiecare dată, mai întâi prin Maya Yoshida (33), iar apoi prin Tommaso Augello (47).
După două victorii, echipa "nerazzurră", pregătită din acest sezon de Simone Inzaghi, face primul pas greşit în actuala ediţie din Serie A.
D'Aversa, antrenorul Doriei, a preferat un cuplu de fundași centrali format din Yoshida și Colley, Radu Drăgușin, fotbalist împrumutat de la Juventus, fiind rezervă neutilizată. Pe banca de rezerve a rămas și Andrei Vlad, la Inter, acesta având șanse reale de a juca doar în contextul în care Handanovic ar fi indisponibil.
Inter Milano va primi miercuri vizita echipei spaniole Real Madrid, în cadrul primei etape din faza grupelor Ligii Campionilor 2021-2022.
Alte rezultate în etapa a 3-a din Serie A:
  • Empoli – Venezia 1-2
  • Napoli – Juventus 2-1
  • Atalanta – Fiorentina 1-2
  • Cagliari – Genoa 2-3
  • Spezia – Udinese 0-1
  • Torino – Salernitana 4-0
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo