Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter a desființat Roma lui Mourinho, chiar pe Olimpico

Cristian Mihală

Actualizat 05/12/2021 la 06:39 GMT+2

Jose Mourinho și Roma au fost puși la colț, pe teren propriu, de Inter, care a reușit o primă repriză perfectă. Nerazzurri s-au impus pe Olimpico cu 3-0 , după ce tabela arăta acest scor încă de la capătul primelor 45 de minute.

Simone Inzaghi (Inter)

Credit imagine: Getty Images

"Specialul" va rămâne mereu în inimile fanilor lui Inter grație stagiunii 2009-2010, când formația de pe Giuseppe Meazza făcea tripla istorică (campionat, Cupă, Champions League).
Între timp, portughezul a trecut printr-o perioadă grea, nereușind să mai confirme după plecarea de la Real Madrid. Astfel, a ajuns la Roma, dar șansele să facă performanță aici sunt minime.
Giallorossii au fost neputincioși azi în fața Interului, care a făcut o primă repriză perfectă. Calhanoglu, Dzeko (din pasa turcului) și Dumfries au punctat în primele 45 de minute, stabilind soarta meciului.
Hakan Calhanoglu a ajuns la 5 goluri pentru Inter în acest sezon (13 partide). Transferul de la Milan a fost inspirat pentru mijlocașul turc, care stagiunea trecută marca de doar 4 ori pentru formația lui Pioli (în 33 de partide).
Inter a înscris pentru al 18-lea meci la rând în deplasare. Precedenta astfel de serie avusese loc între octombrie 1950 și septembrie 1951.
Roma a fost fără reacție și a fost dominată total, chiar dacă scorul de pe tabelă ar fi trebuit să o determine să atace mai mult, pentru a înscrie măcar golul de onoare.
Nu s-a întâmplat așa, iar Roma rămâne la 6 puncte de locul de Champions League, ocupat de Atalanta (care are și un meci mai puțin disputat). Formația din capitala Italiei poate fi depășită după această rundă și de Fiorentina și Juventus, astfel că Mourinho e într-o situație ingrată. De partea cealaltă, campioana Italiei rămâne pe podium, cu un punct mai puțin decât Milan.
CITEȘTE ȘI:

Milan, victorie scurtă cu Salernitana

AC Milan este lider provizoriu în Serie A după s-a impus cu 2-0, sâmbătă, acasă, cu ultima clasată, Salernitana, în etapa a 16-a.
Franck Kessie (5) şi Alexis Saelemaekers (18) au marcat golurile milanezilor, la care portarul Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă.
AC Milan are 38 de puncte şi este momentan pe primul loc până la disputarea duelului Napoli - Atalanta. Salernitana este pe locul 20, ultimul, cu 8 puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo