Articol scris de Viviana Moraru
Internaționalul francez în vârstă de 28 de ani poate ajunge pe Giusseppe-Meazza sub formă de împrumut, cu posibilitate de cumpărare în vară. Gazzetta dello Sport titrează că Digne poate deveni jucătorul lui Inter numai dacă una dintre plecările lui Vecino, Kolarov sau Sensi se materializează, fiecare dintre aceștia manifestându-și interesul de a părăsi clubul nerazzurr.
Pe lângă Inter, un alt club din Serie A este interesat de serviciile fundașului stânga de la Everton. Este vorba de Napoli, Luciano Spalletti lucrând deja cu Digne în sezonul 2015-2016, la Roma. Everton pare a-i fi găsit deja înlocuitor francezului, deoarece l-a transferat pe fundașul ucrainean Mykolenko, în schimbul sumei de 23 de mil. Euro, de la Dinamo Kiev. Pe de altă parte, Inter are și varianta Ginter, de la Borussia Monchengladbach, în cazul în care transferul lui Digne pică.
Premier League
Everton a băgat 550 de milioane € în transferuri, iar acum e la un pas de retrogradare
08/03/2022 LA 10:50
Citește și:

Lucas Digne este o variantă și pentru Chelsea

Cu Ben Chilwell accidentat și nevoit să stea departe de teren până la sfârșitul sezonului, Chelsea a intrat și ea în cursa pentru Lucas Digne.
Thomas Tuchel vrea să fie acoperit pe postul de fundaș stânga, jucătorul folosit pe acel post, în ultimele partide, fiind Reece James. Totodată, Christensen și Marcos Alonso par a fi aproape de o despărțire de formația londoneză, astfel managerul german este în căutarea unui jucător care să-i întărească echipa slăbită de accidentări.
Fotbal
7 lecții învățate după perioada de transferuri de iarnă
01/02/2022 LA 06:12
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
28/01/2022 LA 06:05