Inter a ratat ocazia de a reveni pe prima poziție în Serie A, fiind învinsă în deplasare, cu scorul de 2-1, de Bologna, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 20-a din Serie A, disputată miercuri seară. Bologna a obținut victoria în finalul jocului, prin Nicola Sansone, care a înscris în minutul 81, profitând de o gafă incredibilă a portarului Ionuț Radu, titular în premieră în actuala ediție a campionatului italian.
Încă nu se știe dacă el va apăra la Udinese - Inter sau Samir Handanovic, care încearcă să-și revină după problema de la abdomen. Inzaghi a transmis că nu a luat încă o decizie în privința jucătorului care va apăra în seara aceasta (ora 19) și i-a transmis un mesaj încurajator goalkeeper-ului român.
CITEȘTE ȘI:
Serie A
Ionuț Radu, apărat de suporterii lui Inter, după gafa absurdă cu Bologna! Bannerul afișat de ultrași
30/04/2022 LA 07:25

Simone Inzaghi a transmis că are în continuare încredere în Ionuț Radu, înainte de Udinese – Inter

"Handanovic are o problemă importantă, de aceea nu a jucat cu Bologna. A făcut un antrenament parțial cu echipa, există speranță pentru mâine. Dacă nu e apt, îi avem întotdeauna pe Radu și Cordaz pregătiți. Radu are încrederea mea totală, este un portar incredibil, a răspuns mereu în acest an, chiar dacă a jucat foarte puțin și va avea un viitor de succes.
Nu sunt genul de antrenor care alternează portarii, pentru mine este un rol în care trebuie să existe o ierarhie, Handanovic ne-a oferit mereu garanții, chiar și Radu, la antrenamente și în meciul din Cupă mi-a oferit încredere. Va fi bine pentru el, trebuie doar să se regrupeze", a declarat Inzaghi potrivit Gazzetta dello Sport.
Serie A
Soarta lui Ionuț Radu, decisă de Inter! Agentul portarului român a făcut marele anunț
29/04/2022 LA 13:42
Serie A
Ionuț Radu, apărat de Walter Zenga după gafa din meciul cu Bologna! "E prea ușor să dai vina pe el"
29/04/2022 LA 08:27