Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus, în pragul unei revoluții totale! Mulți jucători cu nume ar putea pleca liberi în 2023

Nicu Savin

Publicat 13/10/2022 la 19:58 GMT+3

Juventus a avut un start de sezon complet ratat, iar obiectivele vor fi aproape imposibil de atins. După eșecul cu Maccabi Haifa din Champions League, conducerea a anunțat că va sista toate negocierile cu jucătorii aflați în ultimul an de contract, astfel că nume importante din echipă ar putea pleca gratis în vara lui 2023.

Juventus: de Ligt, Alex Sandro, Cuadrado

Credit imagine: Getty Images

Juventus are un nou sezon de coșmar, cel puțin până în momentul de față. În Serie A, torinezii se află pe un dezamăgitor loc 8 după 9 etape, la 10 puncte distanță de liderul Napoli.
Dacă pe plan intern există timp pentru a remedia situația, în Champions League lucrurile sunt compromise în mare măsură. Echipa lui Allegri are nevoie de o minune pentru a ajunge în optimi, fiind abia pe locul 3 într-o grupă cu PSG, Benfica și Maccabi Haifa. După înfrângerea din Israel, "bianconerii" au rămas cu 3 puncte, cu 5 mai puțin decât PSG și Benfica, astfel că numai într-un scenariu SF ar mai putea prinde unul din primele două locuri.
Citește și:

Juventus ar putea renunța gratis la mai mulți jucători în vara viitoare

Eșecul de la Haifa a fost digerat greu de conducere și staff-ul tehnic. Andrea Agnelli a transmis că echipa se află într-un moment rușinos, dar i-a oferit în continuare credit lui Allegri, considerând că nu el este vinovat de situația de față. Antrenorul nu se gândește la demisie și a subliniat că este o mare provocare să încerce redresarea corabiei.
Totuși, startul lamentabil de sezon nu rămâne fără urmări în cadrul echipei. Conform Gazzetta dello Sport, șefii lui Juventus s-au întrunit într-o ședință de urgență și au luat o decizie radicală. Concret, toate negocierile pentru prelungirea contractelor au fost sistate până după Campionatul Mondial. Acest lucru este un semnal de alarmă și în același timp un ultimatum transmis jucătorilor, care vor trebui să demonstreze în perioada următoare dacă merită sau nu să rămână la Torino.
Anunțul făcut de board-ul de pe Allianz Stadium îi vizează în principal pe fotbaliștii aflați în ultimul an de contract. Din tot lotul, 8 jucători se află în această situație, pe listă regăsindu-se nume importante. Astfel, Arkadiusz Milik, Moise Kean, Angel Di Maria, Juan Cuadrado, Adrien Rabiot, Leandro Paredes, Alex Sandro și Carlo Pisoglio ar putea pleca gratis de la Torino în vara viitoare, dacă nu-i vor convinge pe șefi și staff că merită noi angajamente.
Așadar, Juventus ar putea fi scena unei adevărate revoluții în vara care urmează, mai ales dacă nu va reuși să-și își revină în timp util și să lupte măcar pentru un loc de Champions League în sezonul viitor, deoarece despre Scudetto e greu de crezut că poate fi vorba.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo