Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus s-a impus pe terenul Interului în Derby d'Italia! Au ieșit scântei în Lazio - Roma 1-0

Nicu Savin

Publicat 19/03/2023 la 23:51 GMT+2

Astăzi au avut loc două mari derby-uri în Serie A: Inter - Juventus și Lazio - AS Roma. "Derby d'Italia" și "Derby della Capitale" s-au terminat cu același scor, doar că pe Olimpico s-a impus echipa considerată gazdă, Lazio, iar la Milano au câștigat oaspeții.

Kostic esulta per il gol in Inter-Juventus - Serie A 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

Etapa a 27-a din Serie A a propus două mari derby-uri ale fotbalului italian. Primul al zilei a fost Lazio - AS Roma, duelul dintre cele două mari rivale din capitală având implicații majore în lupta pentru Champions League.
Ca de fiecare dată, tensiunea a fost la cote înalte, iar nervii au cedat. Ibanez a văzut două cartonașe galbene în prima repriză și echipa lui Mourinho a jucat o oră cu un om în minus. Lazio a preluat conducerea în minutul 65, când Zaccagni a marcat cu un șut excelent plasat la colțul lung.
Cu un om în minus și condusă pe tabelă, Roma a încercat în zadar să scoată ceva din acest meci. Casale și-a dat autogol în minutul 68, dar golul Romei a fost anulat pentru o poziție de off-side la faza respectivă. Finalul de meci a fost unul plin de tensiune, iar jucătorii celor două echipe s-au încăierat. Marusic și Cristante au văzut și ei roșu în prelungiri, dar pentru Lazio nu a mai contat. Echipa lui Sarri a obținut 3 puncte uriașe și a urcat pe locul doi în clasament, iar visul Champions League e din ce în ce mai aproape.

Inter - Juventus 0-1 | Kostic a decis "Derby d'Italia"

Lazio putea fi depășită de Inter, dar echipa lui Simone Inzaghi a pierdut acasă contra lui Juventus în "Derby d'Italia". Pe Meazza, spectacol a fost doar în tribune, acolo unde fanii Interului au fost la un nivel la care echipa nu s-a ridicat.
Meciul a fost decis de un gol marcat de Kostic în prima repriză și validat după câteva minute bune, deoarece s-a verificat un eventual henț la faza premergătoare. Juventus a jucat ce știe mai bine după acel moment, iar Inter a fost incapabilă să desfacă apărarea torinezilor.
S-a terminat 0-1, iar Juventus este acum la numai 7 puncte de locul 4, ocupat de AC Milan. Inter e pe 3, dar locul de Champions League nu e sigur deloc, întrucât diferența față de locul 5, ocupat de AS Roma este de numai 3 puncte. În aceste condiții, finalul de sezon din Serie A se anunță unul electrizant, chiar dacă e doar o chestiune de timp până când Napoli se va încorona campioană.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo