Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moment istoric la AC Milan! După Cesare și Paolo, Daniel Maldini a debutat ca titular și a marcat

Andrei Nicolae

Actualizat 25/09/2021 la 18:04 GMT+3

Daniel Maldini a jucat azi ca titular în Spezia - Milan (1-2), la fix 4.500 de zile după ce tatăl lui, Paolo, a susținut ultimul meci pentru formația italiană.

Daniel Maldini, Spezia-Milan, Serie A 2021-22, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Antrenorul Stefano Pioli a decis să-și menajeze câțiva titulari azi, în partida Spezia – AC Milan, în perspectiva meciului de marți din Liga Campionilor, cu Atletico Madrid.
Iar unul dintre jucătorii care au profitat de această șansă a fost Daniel Maldini (19 ani), care a avut șansa unui prim meci ca titular pentru AC Milan, în Serie A.

Moment istoric la AC Milan! După Cesare și Paolo, Daniel Maldini a debutat ca titular și a marcat

El este a treia generație din familia Maldini care joacă pentru rossoneri (după bunicul Cesare și tatăl Paolo) și asta, desigur, a făcut ca meciul de la Spezia să fie unul cu totul special. Iar primul meci ca titular pentru tânărul Daniel Maldini a fost fabulos! El a reușit să deschisă scorul în minutul 48!
Stefano Pioli i-a oferit șansa să joace 59 de minute, apoi l-a înlocuit cu Bennacer. Spezia a egalat în minutul 80 prin Verde, dar AC Milan a plecat cu toate punctele după golul lui Diaz în minutul 87.
Daniel Maldini a fost titular la AC Milan după exact 4.500 de zile de când Paolo a evoluat pentru ultima dată în formula de start pentru echipă (31 mai 2009). La data respectivă, Paolo Maldini a disputat și ultimul meci pentru milanezi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo