Antrenorul Stefano Pioli a decis să-și menajeze câțiva titulari azi, în partida Spezia – AC Milan, în perspectiva meciului de marți din Liga Campionilor, cu Atletico Madrid.
Iar unul dintre jucătorii care au profitat de această șansă a fost Daniel Maldini (19 ani), care a avut șansa unui prim meci ca titular pentru AC Milan, în Serie A.

Moment istoric la AC Milan! După Cesare și Paolo, Daniel Maldini a debutat ca titular și a marcat

Serie A
Inter - Juventus 1-1. Derby d'Italia, decis în minutul 89, de VAR
ACUM 11 ORE
El este a treia generație din familia Maldini care joacă pentru rossoneri (după bunicul Cesare și tatăl Paolo) și asta, desigur, a făcut ca meciul de la Spezia să fie unul cu totul special. Iar primul meci ca titular pentru tânărul Daniel Maldini a fost fabulos! El a reușit să deschisă scorul în minutul 48!
Stefano Pioli i-a oferit șansa să joace 59 de minute, apoi l-a înlocuit cu Bennacer. Spezia a egalat în minutul 80 prin Verde, dar AC Milan a plecat cu toate punctele după golul lui Diaz în minutul 87.
Daniel Maldini a fost titular la AC Milan după exact 4.500 de zile de când Paolo a evoluat pentru ultima dată în formula de start pentru echipă (31 mai 2009). La data respectivă, Paolo Maldini a disputat și ultimul meci pentru milanezi.
Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
ACUM 13 ORE
Serie A
Băiatul lui Simeone, meci fabulos în Verona – Lazio! 4 goluri înscrise de Giovanni
ACUM 16 ORE