Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pablo Mari a fost înjunghiat într-un magazin din Milano! O persoană a murit în urma incidentului

Nicu Savin

Publicat 27/10/2022 la 22:53 GMT+3

Pablo Mari, jucătorul celor de la Monza, a fost înjunghiat într-un centru comercial din Milano. Gazzetta dello Sport anunță că fundașul de 29 de ani s-a numărat printre cele 6 persoane atacante, dintre care una a murit.

Pablo Mari

Credit imagine: Getty Images

Pablo Mari a trăit clipe de coșmar în această seară, Fundașul central de 29 de ani de la Monza se afla într-un centru comercial din Milano, dar a ajuns la spital. Conform Gazzetta dello Sport, o persoană a scos un cuțit și a început să înjunghie la întâmplare oamenii din jur.
Pablo Mari a fost și el rănit și transportat de urgență la spital. Conform jurnalistului Fabrizio Romano, fotbalistul spaniol este în afara oricărui pericol, lucru afirmat de președintele celor de la Monza.
"Pablo Mari nu este în pericol, deoarece rănile sale nu pun viața în pericol. Sperăm să-l revedem curând", a transmis oficialul.

Pablo Mari, victima unei persoane cu probleme psihice

Din păcate, una dintre persoanele atacate și-a pierdut viața la spital, iar alte două sunt în stare gravă. Atacatorul este un bărbat de 46 de ani, care a fost prins de poliție și dus la secție.
Conform presei italiene nu este vorba despre un act terorist, ci de un caz aparte, deoarece atacatorul avea probleme psihice, el luând tratament pentru depresie.
Palo Mari este jucătorul lui Arsenal, dar a fost împrumutat în acest sezon la Monza, nou-promovată în Serie A. La micuța formație lombardă, ibericul a jucat 8 partide în actuala stagiune, marcând un gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo