Salernitana este ameninţată cu excluderea din Serie A, întrucât nu şi-a găsit până acum cumpărători, cu două săptămâni înainte de termenul limită fixat la începutul sezonului de Federaţia italiană de fotbal (FIGC), conform unui comunicat publicat joi.
Administratorii independenţi numiţi în luna iunie pentru a organiza această vânzare până la data de 31 decembrie au oficializat absenţa unor oferte conforme şi au cerut un nou termen pentru a încheia cedarea clubului, deţinut în asociere cu proprietarul lui Lazio Roma, Claudio Lotito.
Serie A
Andriy Shevchenko, demis de la Genoa după două luni în care a obținut o singură victorie
ACUM 20 ORE

Serie A interzice unui proprietar să dețină două cluburi

La începutul lunii iulie, Federaţia şi-a dat acordul pentru cedarea clubului Salernitana, dar i-a dat un termen de şase luni acestuia pentru a se pune în conformitate cu reglementările, care interzic ca două cluburi din aceeaşi divizie să aparţină aceluiaşi proprietar.
"În caz contrar, el va fi exclus din Serie A", a avertizat preşedintele FIGC, Gabriele Gravina.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
"Până în acest moment, niciuna dintre ofertele pentru cumpărarea clubului Salernitana nu este acceptabilă..., fie pentru că lipsesc condiţiile (forma de ofertă, preţ, documentaţie), fie pentru că ofertantul nu a demonstrat existenţa exigenţelor economice necesare pentru a efectua operaţiunea", au precizat administratorii.
Aceşti garanţi solicită un nou termen pentru a permite clubului, aflat pe ultimul loc în campionat, să încheie actualul sezon.
Vânzarea şi viitorul clubului Salernitana se află pe ordinea de zi a viitorului consiliu federal, de marţea viitoare.
Sursa: Agerpres
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41