Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simone Inzaghi, mesaj superb pentru Ionuț Radu, după ce românul a comis gafa care o poate costa titlul pe Inter

Nicu Savin

Actualizat 28/04/2022 la 00:11 GMT+3

Simone Inzaghi i-a transmis un mesaj încurajator lui Ionuț Radu, după ce portarul român a comis o gafă monumentală în eșecul Interului pe terenul celor de la Bologna, care ar putea fi fatală pentru formația sa încontextul luptei la titlu.

Ionut Radu durante Inter-Empoli - Coppa Italia 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Simone Inzaghi a fost obligat să-l titularizeze pe Ionuț Radu în partida restantă pe care Interul a jucat-o pe terenul Bolognei, pierdută cu 2-1. Handanovic a acuzat dureri la spate înaintea partidei, iar antrenorul capioanei Italiei s-a văzut nevoit să apeleze în premieră în acest sezon de Serie A la portarul român.
Lipsa partidelor jucate (a bifat un singur meci în acest sezon, în Cupa Italiei) s-a văzut cu vârf și îndesat. Dacă la primul gol al Bolognei nu a avut vreo vină, la reușita lui Sansone din final Radu a comis o gafă colosală, dând pe lângă minge în încercarea de a-i pasa unui coechipier, astfel că atacantul gazdelor a marcat probabil cel mai ușor gol al carierei.

Simone Inzaghi, mesaj superb pentru Ionuț Radu

Chiar dacă eroarea lui Radu ar putea-o costa titlul pe Inter, Simone Inzaghi i-a transmis un mesaj superb portarului român la finalul meciului de pe Renato Dall'Ara, subliniind că este un portar grozav, care are un viitor mare în față.
"Radu a jucat foarte bine împotriva lui Empoli, se antrenează mereu bine, cu toții avem cea mai mare încredere în el. A fost un incident nefericit, dar aceste lucruri se pot întâmpla și nu ar fi fost la fel de dăunător dacă am fi fost conduși cu 4-1. Ar trebui să fie liniștit. Radu este un portar excelent, cu un viitor strălucit în față.", a spus Inzaghi, citat de football-italia.net.
În urma rezultatului din această seară, Inter rămâne la două puncte de AC Milan, cu 4 etape rămase de disputat din acest sezon.
Eroarea lui Radu ar putea fi fatală pentru Inter. Dacă ar fi obținut măcar un egal la Bologna, campioana din sezonul trecut ar fi rămas la un singur punct în urma Milanului, astfel că ar fi putut profita de orice pas greșit al marii rivale pentru a trece pe primul loc. În aceste condiții, echipa lui Pioli își permite și un egal în ultimele 4 meciuri, deoarece are avantajul meciurilor directe cu Inter și în caz de egalitate de puncte va fi în față.
Singura speranță a celor de la Inter este legată de programul din finalul sezonului, care, pe hârtie, este unul mult mai dificil pentru Milan.
Programul lui Inter în ultimele 4 etape
  • Udinese (D)
  • Empoli (A)
  • Cagliari (D)
  • Samdoria (A)
Programul lui Milan în ultimele 4 etape
  • Fiorentina (A)
  • Verona (D)
  • Atalanta (A)
  • Sassuolo (D)
Premier League 30 aprilie - 2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo