Simone Inzaghi a fost obligat să-l titularizeze pe Ionuț Radu în partida restantă pe care Interul a jucat-o pe terenul Bolognei, pierdută cu 2-1. Handanovic a acuzat dureri la spate înaintea partidei, iar antrenorul capioanei Italiei s-a văzut nevoit să apeleze în premieră în acest sezon de Serie A la portarul român.
Lipsa partidelor jucate (a bifat un singur meci în acest sezon, în Cupa Italiei) s-a văzut cu vârf și îndesat. Dacă la primul gol al Bolognei nu a avut vreo vină, la reușita lui Sansone din final Radu a comis o gafă colosală, dând pe lângă minge în încercarea de a-i pasa unui coechipier, astfel că atacantul gazdelor a marcat probabil cel mai ușor gol al carierei.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 4 ORE

Simone Inzaghi, mesaj superb pentru Ionuț Radu

Chiar dacă eroarea lui Radu ar putea-o costa titlul pe Inter, Simone Inzaghi i-a transmis un mesaj superb portarului român la finalul meciului de pe Renato Dall'Ara, subliniind că este un portar grozav, care are un viitor mare în față.
"Radu a jucat foarte bine împotriva lui Empoli, se antrenează mereu bine, cu toții avem cea mai mare încredere în el. A fost un incident nefericit, dar aceste lucruri se pot întâmpla și nu ar fi fost la fel de dăunător dacă am fi fost conduși cu 4-1. Ar trebui să fie liniștit. Radu este un portar excelent, cu un viitor strălucit în față.", a spus Inzaghi, citat de football-italia.net.
În urma rezultatului din această seară, Inter rămâne la două puncte de AC Milan, cu 4 etape rămase de disputat din acest sezon.
Eroarea lui Radu ar putea fi fatală pentru Inter. Dacă ar fi obținut măcar un egal la Bologna, campioana din sezonul trecut ar fi rămas la un singur punct în urma Milanului, astfel că ar fi putut profita de orice pas greșit al marii rivale pentru a trece pe primul loc. În aceste condiții, echipa lui Pioli își permite și un egal în ultimele 4 meciuri, deoarece are avantajul meciurilor directe cu Inter și în caz de egalitate de puncte va fi în față.
Singura speranță a celor de la Inter este legată de programul din finalul sezonului, care, pe hârtie, este unul mult mai dificil pentru Milan.
Programul lui Inter în ultimele 4 etape
  • Udinese (D)
  • Empoli (A)
  • Cagliari (D)
  • Samdoria (A)
Programul lui Milan în ultimele 4 etape
  • Fiorentina (A)
  • Verona (D)
  • Atalanta (A)
  • Sassuolo (D)
https://i.eurosport.com/2022/04/26/3362450.jpg
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
ACUM 21 ORE
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55