Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu, după ce a fost eroul lui Milan în derbyul cu Inter

Cristian Mihală

Publicat 08/11/2021 la 07:49 GMT+2

Ciprian Tătărușanu a făcut un meci mare în "Derby della Madonnina", Milan Inter. Internaționalul nostru a apărat un penalty, în minutul 27, iar la final a dezvăluit că l-a studiat atent pe Lautaro Martinez.

Ciprian Tatarusanu broni rzut karny w meczu Milan - Inter

Credit imagine: Getty Images

În absența lui Maignan, accidentat, Tătărușanu și-a făcut loc în primul "11" al "diavolului" milanez și nu dezamăgește. Aseară, "Super Tătă" a avut o nouă prestație solidă, reușind să fie decisiv pentru echipa lui Pioli.
După ce a primit gol de la Calhanoglu, din penalty, în debutul partidei, goalkeeperul român s-a revanșat în minutul 27. Inter a primit o nouă lovitură de pedeapsă, însă de această dată fostul turc de la Milan i-a lăsat balonul lui Lautaro Martinez. Tătărușanu a ghicit colțul în care va trage vârful argentinian și a reușit o paradă de senzație.
CITEȘTE ȘI:

Tătărușanu, după Milan - Inter 1-1

La final, Tătărușanu a dezvăluit că și-a făcut temele, studiind intens unde execută de obicei fotbaliștii campioanei penaltyurile.
"Am studiat foarte atent modul în care Lautaro șutează de la 11 metri, alături de cei din stafful tehnic. Știam că Lautaro este primul lor executant. Pe Calhanoglu îl știu foarte bine, dar problema a fost că și el mă cunoaște! A știut cum să șuteze.
Dau totul pentru a ajuta echipa. Mă înțeleg foarte bine cu Maignan, de când a ajuns la Milano am încercat să-l ajut să se acomodeze mai ușor, mai ales pentru că eu vorbesc și limba franceză.Mereu mă antrenez cât pot de bine, vreau să fiu apt atunci când echipa are nevoie de mine", a spus Tătărușanu, citat de Football-Italia.
Rezultatul consemnat pe tabelă la final, 1-1, este echitabil și nu modifică clasamentul la vârf. Milan rămâne pe 2 (neînvinsă), la egalitate de pucnte cu Napoli (32), în timp ce Inter se află la 7 puncte de cele două, pe ultima treaptă a podiumului.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo