În absența lui Maignan, accidentat, Tătărușanu și-a făcut loc în primul "11" al "diavolului" milanez și nu dezamăgește. Aseară, "Super Tătă" a avut o nouă prestație solidă, reușind să fie decisiv pentru echipa lui Pioli.
După ce a primit gol de la Calhanoglu, din penalty, în debutul partidei, goalkeeperul român s-a revanșat în minutul 27. Inter a primit o nouă lovitură de pedeapsă, însă de această dată fostul turc de la Milan i-a lăsat balonul lui Lautaro Martinez. Tătărușanu a ghicit colțul în care va trage vârful argentinian și a reușit o paradă de senzație.
CITEȘTE ȘI:
Serie A
AC Milan, primul eșec după 4 victorii în Serie A! Tătărușanu a încasat două goluri în două minute
30/10/2022 LA 21:42
FRANK LAMPARD REVINE ÎN FOTBALUL MARE CA ANTRENOR! DECIZIE DE "TOTUL SAU NIMIC" PENTRU LEGENDA LUI CHELSEA

Tătărușanu, după Milan - Inter 1-1

La final, Tătărușanu a dezvăluit că și-a făcut temele, studiind intens unde execută de obicei fotbaliștii campioanei penaltyurile.
"Am studiat foarte atent modul în care Lautaro șutează de la 11 metri, alături de cei din stafful tehnic. Știam că Lautaro este primul lor executant. Pe Calhanoglu îl știu foarte bine, dar problema a fost că și el mă cunoaște! A știut cum să șuteze.
Dau totul pentru a ajuta echipa. Mă înțeleg foarte bine cu Maignan, de când a ajuns la Milano am încercat să-l ajut să se acomodeze mai ușor, mai ales pentru că eu vorbesc și limba franceză.Mereu mă antrenez cât pot de bine, vreau să fiu apt atunci când echipa are nevoie de mine", a spus Tătărușanu, citat de Football-Italia.
Rezultatul consemnat pe tabelă la final, 1-1, este echitabil și nu modifică clasamentul la vârf. Milan rămâne pe 2 (neînvinsă), la egalitate de pucnte cu Napoli (32), în timp ce Inter se află la 7 puncte de cele două, pe ultima treaptă a podiumului.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
Milan - Juventus 2-0 | Nota primită de la jurnaliștii italieni de către Tătărușanu
09/10/2022 LA 06:42
Liga Campionilor UEFA
Ciprian Tătărușanu s-a remarcat în duelul cu Chelsea! Ce note a primit după înfrângerea cu 3-0
06/10/2022 LA 05:32