Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu pleacă sigur de la Milan! Portarul român a ajuns deja la un acord cu viitoarea echipă

Nicu Savin

Publicat 27/05/2023 la 09:33 GMT+3

Ciprian Tătărușanu va pleca de la AC Milan la finalul sezonului, după 3 sezoane petrecute la echipa de pe San Siro. Deși are 37 de ani, românul are în continuare o cotă bună și va presa italiană anunță că acesta va continua în Serie A, la Empoli, unde ar putea fi coleg cu Răzvan Marin.

Ciprian Tătărușanu, Milan

Credit imagine: Getty Images

Ciprian Tătărușanu a fost unul dintre cei mai buni portari pe care i-a dat România în ultimii 20 de ani. Acesta a jucat în ultimii 9 ani numai în campionate de top, Serie A și Ligue 1, chiar dacă în anumite perioade a fost mai mult rezervă. În 2020, românul a prins transferul carierei, fiind cumpărat de AC Milan de la Lyon pentru un milion de €.
Încă de la început era clar că Tătărușanu va fi al doilea portar al rossonerilor, însă atunci când a fost nevoie de el s-a comportat bine de cele mai multe ori. În acest sezon a jucat 23 de meciuri în toate competițiile, dar a prins exact perioada în care echipa lui Pioli a avut o mare scădere de formă și a încasat foarte multe goluri. Ca atare, șefii de pe San Siro au decis să nu-i prelungească contractul și au adus deja un portar care să fie rezerva lui Maignan, Marco Sportiello.

Ciprian Tătărușanu, acord cu Empoli

Ajuns la 37 de ani, Tătărușanu a fost legat de o revenire în România, la FCSB, dar goalkeeperul este decis să continue în fotbalul mare. Conform italienilor de la Calcio Mercato, românul va semna pe un an cu Empoli, formație care va juca și la anul în Serie A.
Sursa citată notează că mutarea este ca și făcută și Tătărușanu se va alătura lotului lui Paolo Zanetti odată cu startul pregătirii de vară. La formația toscană, Tătărușanu ar putea fi coleg cu Răzvan Marin.
Mijlocașul central a fost împrumutat de la Cagliari pentru acest sezon, dar înțelegerea s-ar putea prelungi și pentru stagiunea următoare, dacă sarzii nu vor reveni în Serie A. Cagliari a terminat pe locul 5 în Serie B și va juca în barajul pentru promovare, unde va întâlni în sferturile de finală pe Venezia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo