Mihailă și Man nu o duc bine în Serie B, dar nu duc lipsă de oferte. Parma a fost abordată de către Sampdoria pentru un împrumut al lui Dennis Man, dar a refuzat. Sassoulo l-a căutat pe Mihailă, dar tot fără succes. După ce l-a dat pe neamțul Goosens la Inter, Atalanta face un asalt final în ultimele ore de mercato pentru a-l transfera pe Mihăilă. Gazzetta Dello Sport scrie că Gasperini îl vrea neapărat.
Parma a plătit pentru Mihăilă în vara anului 2020 circa 10 milioane de euro, dar acum ar putea primi doar opt, cota jucătorului român de 21 de ani scăzând după ce echipa lui a ajuns în Serie B şi el s-a accidentat. În acest sezon el a jucat numai 13 meciuri pentru echipa de pe locul 13 al clasamentului ligii secunde italiene.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3256078.jpg
Fotbal
Bicfalvi a înscris în campionatul Rusiei, în remiza cu TSKA Moscova! Mihăilă, doar rezervă în Italia
03/04/2022 LA 16:29
Mihăilă a fost dorit și de Lazio imediat după retrogradarea Parmei, în vara trecută, dar proprietarii americani au consuderat că poate fi un element important în lupta pentru revenirea în Serie A.
Citește și:

Mihăilă s-ar putea lupta pentru un loc în Champions League

Echipa care îl dorește pe Mihăilă, Atalanta este una dintre marile suprize din fotbalul european în ultimii ani. Echipa lui Gasperini a jucat în sferturile Champions League în 2020, unde a fost eliminată de PSG. Echipa din Bergamo a jucat în ultimii 3 ani în gruprele Champions League, dar în toamnă a terminat pe 3 și este una dintre favorite la câștigarea Europa League. Peste 2 săptămâni, Atalanta va începe dubla cu Olympiacos din playoff-ul pentru primăvara Europa League.
În Serie A, Atalanta este pe locul 4, cu un punct peste Juventus, dar cu un meci mai puțin disputat.
În această iarnă, Gasperini l-a pierdut Goosens, dar l-a adus pe ivorianul Jeremy Boga, de la Sassoulo.
International friendlies
Israel-România 2-2 | Tricolorii încheie la egalitate partida cu Israel, după ce au condus cu 2-0
29/03/2022 LA 06:30
Serie A
Mihăilă, șanse tot mai mici de a fi titular la Atalanta! Ce jucător din Ucraina vor italienii
09/03/2022 LA 13:10