Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Dusan Vlahovic îi caută echipă sârbului. Unde a fost propus și ce sumă cere Juventus

Alex Masgras

Publicat 01/05/2023 la 11:20 GMT+3

Viitorul lui Dusan Vlahovic la Juventus este sub semnul întrebării, iar agentul sârbului îi caută deja echipă. Potrivit presei din Italia, Vlahovic a fost propus de acesta la Bayern Munchen și Arsenal. În urmă cu un an și jumătate, atacantul de 23 de ani s-a aflat pe radarul "tunarilor".

Dusan Vlahovic ancora a secco nel match contro lo Sporting Lisbona, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Dusan Vlahovic poate pleca de la Juventus în această vară. Atacantul de 23 de ani, adus în ianuarie 2022 de la Fiorentina, a fost propus de agentul său mai multor cluburi importante ale Europei. Potrivit La Stampa, citați de Tuttomercatoweb, Vlahovic a fost propus la Bayern Munchen și Arsenal.
Dacă bavarezii au mare nevoie de un atacant, Arsenal își poate încerca din nou norocul în ceea ce îl privește pe sârb. În urmă cu un an și jumătate, Vlahovic a fost una din țintele "tunarilor", înainte ca acesta să ajungă la clubul din Torino.
Potrivit sursei mai sus menționate, viitorul lui Vlahovic la Juventus va depinde în mare măsură și de cupa europeană în care va evolua "Bătrâna Doamnă" sezonul viitor. În cazul în care Juventus va rata UEFA Champions League, șansele ca acesta să plece vor fi și mai mari. În acest moment, Juventus se află pe locul 3 în Serie A, într-o luptă extrem de strânsă, dar are și șansa de a merge în UCL prin Europa League, acolo unde este calificată în semifinale.
Citește și:

Juventus cere 70 de milioane de euro pentru Dusan Vlahovic

Adus pentru 81 de milioane de euro de la Fiorentina, Vlahovic are deja un preț fixat. Potrivit presei din Italia, Juventus vrea 70 de milioane de euro pe atacantul sârb.
Vlahovic nu a avut parte de cel mai bun sezon la Juventus. În 23 de partide disputate în Serie A, sârbul a înscris de 8 ori. El a mai înscris un gol în grupele UEFA Champions League și alte două goluri în Europa League. În total, în 57 de partide în tricoul lui Juventus, el a înscris 20 de goluri.
Ultimul gol pentru Juventus a venit la jumătatea lunii martie, în returul cu Freiburg din optimile Europa League, în timp ce ultimele reușite din Serie A au venit pe 7 februarie, atunci când a înscris două goluri în victoria cu 3-0 de pe terenul celor de la Salernitana.
75 de milioane de euro este cota de piață a lui Dusan Vlahovic, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo