Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Radu Drăgușin a răbufnit: "Toți suntem proști, toți suntem pe sens opus?"

Cristian Mihală

Actualizat 08/01/2024 la 09:57 GMT+2

Florin Manea, agentul lui Drăgușin, se află în Italia, unde negociază transferul fundașului de 21 de ani la Tottenham, dar nu uită de declarația neinspirată a lui Florin Răducioiu, de la finalul anului trecut. Impresarul a ținut să îi dea o nouă replică acidă fostului atacant de la Dinamo, Milan, West Ham sau Stuttgart.

Dragusin su Zirkzee in Bologna-Genoa, Serie A 2023/24

Credit imagine: Getty Images

Drăgușin a fost desemnat fotbalistul român al anului în gala organizată de Gazeta Sporturilor, iar acest lucru a stârnit reacții neașteptate din partea lui Florin Răducioiu. Acesta a fost extrem de vehement în urma acestei decizii și a vorbit în termeni duri despre titularul cu care România s-a calificat la turneul final din Germania.
"Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia? Drăgușin e un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic", spunea fostul mare vârf al naționalei la finalul anului.
Deși se află în Italia, unde negociază cu oficialii lui Genoa trecerea fotbalistului în cel mai puternic campionat al lumii, la Tottenham, Florin Manea rămâne sensibil când e vorba de spusesele fostului component al Generației de Aur. Agentul a ținut să îi dea o nouă replică fostului vârf, aducând în apărarea jucătorului pe care îl reprezintă spusele lui Chiellini, unul dintre cei mai mari fundași din istoria recentă.
"Eu zic că a fost o chestie de răutate. Poţi să spui că nu îţi place şi că îl voiai pe Alibec să iasă (n.r. – fotbalistul anului în România). Da, e părerea ta, nu neagă nimeni, o respectăm. Dar să-l faci cioban, să-l faci rudimentar… Stai, mă, păi Chiellini îl laudă. Şi Gilardino, care a jucat mai jos decât Răducioiu, n-a câştigat Cupa Mondială ca Răducioiu. Şi îl foloseşte (n.r. – Genoa), şi îl iubeşte. Şi vii tu şi spui că, de fapt, toţi suntem proşti.
M-a deranjat că a spus să le fie ruşine tuturor celor care l-au votat. Păi, stai, că l-a votat tot fotbalul românesc. Deci, toţi suntem proşti. Eu nu mă iau de fotbalistul Răducioiu, a fost un fotbalist bun, dar acum e analist. Te judec după cum analizezi lucrurile. El merge bine, toţi suntem pe sens opus", a declarat Florin Manea, pentru
.

Radu Drăgușin, din această săptămână la Tottenham

Transferul lui Radu Drăgușin a fost cea mai dezbătută mutare din ultima perioadă. Chiar dacă acesta părea că s-a înțeles cu Tottenham, pe fir a intrat și Napoli, însă englezii au avut o nouă rundă de negocieri cu Genoa, iar veștile indică faptul că cele două părți se vor înțelege în această săptămână.
Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat ieri că italienii și englezii s-au înțeles de principiu, iar negocierile sunt pe ultima sută de metri, nefiind exclus ca mutarea să se perfecteze în următoarele zile, după ce Spurs va înainta ultima ofertă, cea oficială.
"Înțeleg că Tottenham a avut noi contacte pozitive cu Genoa pentru afacerea Radu Drăgușin! Tranzacția avansează în ultimele etape ale negocierilor.
Spurs speră să încheie afacerea săptămâna viitoare (n.r. săptămâna aceasta, postarea jurnalistului e de ieri), deoarece discuțiile continuă, iar totul este pe bază de propuneri verbale, în așteptarea ofertei finale, oficiale", a scris acesta, pe contul său de Twitter.
Deocamdată, Genoa n-are un acord cu niciuna dintre pretendente și nu pot să comentez. Când s-o găsi un acord, voi evalua ofertele. Se discută, da. Radu a comunicat dorința lui conducerii, dar nu putem discuta până nu se finalizează | Florin Manea, agentul lui Drăgușin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo