Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

AS Roma, egal cu Juventus, la Torino! Dybala, decisiv la gol

Marian Ursescu

Actualizat 27/08/2022 la 21:50 GMT+3

Atacantul cedat de Juve la Roma a pasat la golul egalizator. Sârbul Vlahovic gol senzațional din lovitură liberă în minutul 2

Abraham

Credit imagine: Instagram

Paulo Dybala, fostul atacant al celor de la Juve, a fost întâmpinat cu aplauze pe Allianz Arena din Torino. Fanii juventini au afișat chiar un banner pe care au scris: ”Mulțumim pentru tot, Paulo!”
Meciul a început practic de la 1-0 pentru Juve. Asta pentru că sârbul Vlahovic a marcat în minutul 2 un gol senzațional. Lovitură liberă de la 23-24 de metri, mingea a lovit bara transversală și a intrat în plasă. Al treilea gol pentru atacant în actuala stagiune după dubla din prima etapă cu Sassuolo și al zecelea în tricoul lui Juve în Serie A.
Roma nu a contat în prima repriză. Juve a mai marcat o dată prin Locatelli, dar golul a fost anulat după intervenția VAR-ului, pentru un henț făcut anterior de același Vlahovic.
Romanii nu primisero gol de 451 de minute în meciurile anterioare, incluzând aici și ultimele amicale, dar Vlahovic a oprit seria echipei lui Mourinho.

Al doilea egal consecutiv pentru Juve

Oaspeții au dat lovitura în minutul 69. O pasă magnifică a lui Dybala l-a găsit excelent pe Abraham care nu a iertat și a restabilit egalitatea: 1-1.
Oamenii lui Allegri au scăzut ritmul, fiind trimis pe teren și noul venit Arkadiusz Milik, în speranța că Juve va reveni la conducere.
”Giallorossi” au jucat însă solid, au ținut de balon și pleacă neînvinși de la Torino. Ambele echipe rămân cu zero în dreptul înfrângerilor, după trei etape, dar José Mourinho poate fi mai mulțumit. Juve nu reușește să câștige nici acum, după ce etapa trecută nu reușise să marcheze la Genoa, cu Sampdoria.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo