Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ciprian Tătărușanu, șanse mari să rămână în Italia! Două echipe din Serie A sunt pe urmele sale

Maria Olteanu

Publicat 01/05/2023 la 20:30 GMT+3

Ciprian Tătărușanu este tot mai aproape de despărțirea de AC Milan. Portarul român mai are contract până la finalul acestui sezon, iar la vară va pleca de la echipa din nordul Italiei. Chiar și așa, fostul internațional român are șanse mari să continue în Serie A, după ce două echipe sunt interesate să îi obțină semnătura.

L'esultanza di Tatarusanu per il rigore parato in Milan-Inter - Serie A 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Ciprian Tătărușanu se va despărți, în proporție de 99%, de AC Milan, la finalul acestui sezon. Gazzetta dello Sport a anunțat în urmă cu două săptămâni că zilele românului sunt numărate la formația din nordul Italiei, iar plecarea sa este în linie dreaptă. Chiar și așa, fostul goalkeeper al naționalei României are șanse mari să continue în prima ligă italiană, după ce două formații din Serie A și-au exprimat deja intenția de a-l aconta pentru viitorul sezon competițional.
Deși nu își va mai continua aventura la echipa de pe San Siro, Tătărușanu devenind rezervă odată cu revenirea între buturi a lui Maignan, portarul român poate primi două oferte pe numele său, iar șansele ca din vară să continue în Serie A sunt unele foarte mari.
Empoli a fost prima echipă care a anunțat că se interesează de serviciile jucătorului român, iar la scurt timp a venit și rândul celor de la Torino să își exprime interesul pentru Tătărușanu.
CITEȘTE ȘI:

Ciprian Tătărușanu, șanse mari să continue în Serie A

Jurnaliștii de la Tuttosport anunță faptul că Ciprian Tătărușanu a intrat în atenția celor de la Torino, care ar fi interesați să îl transfere pe portarul român la vară, atunci când acesta va rămâne liber de contract.
Pe locul 12 în prima ligă italiană, Torino este în căutarea unui al doilea portar care să vină la echipă pentru a-i face concurență pe post lui Vanja Milinkovic-Savic, titular incontestabil între buturile formației lui Ivan Juric.
Potrivit sursei citate mai sus, Alessio Cragno, portarul lui Cagliari, este prima soluție a torinezilor, dar Tătărușanu reprezintă și el un pilon de interes pentru echipă.

TĂTĂRUȘANU PLEACĂ DE LA MILAN LA FINALUL ACESTUI SEZON

Ciprian Tătărușanu este tot mai aproape de despărțirea de AC Milan. Portarul român mai are contract cu italienii până la finalul acestui sezon, iar la vară va pleca, cel mai probabil, de la echipa din nordul Italiei.
Șefii clubului au făcut în această perioadă o listă cu jucătorii ale căror contracte nu vor fi prelungite după încheierea actualei stagiuni. Conform Gazzetta dello Sport, goalkeeperul român este unul dintre ei.
"Situația, pentru moment, este clară: Tătărușanu, Mirante, Dest și Vranckx nu vor rămâne. Vranckx ar putea fi cumpărat definitiv de la Wolfsburg, cu Ibrahimovic se va discuta la finalul sezonului, iar Adli (n.r.- Yasine), care nu joacă deloc, va pleca probabil și el", notează sursa citată.
În plus, potrivit sursei citate, AC Milan se va despărți în următoarele luni și de Tiemoue Bakayoko și Brahim Diaz, care au fost împrumutați în acest sezon la echipa lui Pioli, ei urmând a se întoarce la echipele lor.
Tătărușanu joacă pentru AC Milan din septembrie 2020, iar în cei doi ani și jumătate a strâns 37 de jocuri, interval în care a primit 48 de goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo