Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, aproape de revenirea în Serie A! La ce club este așteptat și în ce condiții se va face transferul

Bianca Dumitru

Publicat 25/10/2022 la 08:31 GMT+3

Cristiano Ronaldo s-ar putea despărți în iarnă de Manchester United, unde nu mai este în relații atât de bune cu cei din staff și cu coechipierii. Potrivit jurnaliștilor englezi, portughezul s-ar putea întoarce în Serie A, unde este așteptat la Napoli.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo trece printr-o perioadă dificilă la Manchester United. După ce a răbufnit în partida cu Tottenham, plecând de pe banca de rezerve înainte de fluierul final, portughezul a fost amendat și exclus din lotul lui Erik ten Hag pentru duelul cu Chelsea.
În urma evenimentelor de săptămâna trecută, presa internațională a început să vorbească despre posibilele destinații ale starului lusitan, care ar putea încerca din nou să plece de pe Old Trafford în perioada de mercato din iarnă.
Potrivit jurnaliștilor The Sun, una dintre echipele interesate în transferul lui Cristiano este Napoli, care ar fi fost cu ochii pe Ronaldo încă din vară, dorindu-și în continuare mutarea.
Conform sursei citate, Chelsea, Arsenal și Newcastle ar fi vrut și ele să-l semneze pe portughezul de 37 de ani, dar United a refuzat transferul fotbalistului la o rivală din Premier League.
În aceste condiții, cea mai probabilă destinație a lui Ronaldo este Italia, oficialii liderului din Serie A fiind convinși că aducerea lui Cristiano îi va ajuta să rămână în fruntea clasamentului și să se califice în următorul sezon de Champions League.
Pentru ca mutarea să se realizeze, lusitanul ar trebui să își reducă pretențiile financiare, lucru pe care ar fi dispus să-l facă pentru a se asigura că va pleca de la Manchester United.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, așteptat și la PSG

Goal France a anunțat la finalul săptămânii trecute că Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, a revenit la mai vechiul său vis de a-l aduce pe Cristiano Ronaldo la Paris. În contextul în care negocierile cu Lionel Messi privind prelungirea (argentinianului îi expiră actuala înțelegere în vara anului viitor și e tentat să revină la Barcelona) sunt înghețate, conducerea grupării din Hexagon vrea un înlocuitor pe măsură.
Faptul că Ronaldo va fi împlinit 38 de ani vara viitoare nu e văzut ca un mare handicap, oficialii clubului din capitala Franței fiind convinși că lusitanul va mai putea juca un sezon la cel mai înalt nivel. Ca atare, s-ar fi luat deja legătura cu Jorge Mendes, agentul lui CR7, după scandalul de la Manchester United, iar primele discuții au fost extrem de promițătoare.
Venirea lusitanului ar crea și o atmosferă mai destinsă în vestiar, în contextul în care în prezent se vorbește de o anumită scindare. Neymar și Ronaldo s-au gratulat mereu, iar lusitanul este idolul lui Mbappe, care a vorbit în mai multe rânduri despre cât de mult l-a apreciat și l-a urmărit pe CR7, prezența portughezului la Real Madrid fiind unul dintre motivele pentru care s-a atașat de formația de pe Bernabeu.
Ronaldo ar aduce o mare experiență în perspectiva câștigării Champions League, marele vis al grupării de pe Parc des Princes. De altfel, Al Khelaifi a cochetat cu ideea transferului lui CR7 și în această vară, când lusitanul a căutat cu orice preț să plece de la United, pentru a juca în UCL.
În cele din urmă, PSG a abandonat ideea, oficialii fiind conștienți că doi jucători ca Messi și Ronaldo nu pot evolua pentru același club. Probabila plecare a argentinianului îi deschide însă ușa lui CR7, care astfel ar avea șansa să joace în UCL și chiar să se lupte pentru câștigarea competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo