Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drăguşin i-a spus "NU" lui Mourinho. Anunţul făcut în Gazzetta dello Sport

Cristian Mihală

Actualizat 01/01/2024 la 14:26 GMT+2

Radu Drăguşin este aproape de transferul la Tottenham, dar în ultimele săptămâni şi Roma s-a interesat de posibilitatea de a-l achiziţiona. Românul a refuzat să ajungă sub comanda lui Mourinho, dorind să evolueze la o formaţie mai mare, unde să aibă şanse mari să lupte pentru un trofeu şi pentru calificarea în Champions League.

Nicolò Zaniolo, Dragusin, Roma-Genoa, Coppa Italia, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

2024 va aduce aproape sigur un transfer spectaculos pentru Radu Drăguşin. Genoa ar prefera să îl vândă în vară, după Euro, însă există informaţii tot mai clare că Spurs ar putea să îl cumpere încă din fereastra de mercato din această iarnă. Ange Postecoglou are mari probleme în defensivă, unde Romero şi Van de Ven sunt accidentaţi, londonezii fiind nevoiţi să joace în prezent cu Emerson Royal şi Ben Davies în centrul liniei defensive (ambii fundaşi laterali la bază).
Fabrizio Romano a anunţat ieri că Tottenham şi Drăguşin s-au înţeles deja asupra contractului, râmânând de stabilit doar suma pe care "grifonii" o vor primi în schimbul românului. Ca atare, mutarea în Premier League pare în acest moment destul de probabilă, dar trebuie spus că de serviciile internaţionalului nostru s-a interesat în ultima perioadă şi Roma.
Agentul lui Drăguşin, Florin Manea, a recunoscut că au existat formaţii din Serie A care l-au curtat şi a dat de înţeles că trupa lui Mourinho a fost refuzată pentru că ambiţiile lui Radu sunt mai mari. În acest moment, formaţia din Cetatea Eternă e abia pe 7, la 17 puncte de liderul Inter. De partea cealaltă, Spurs e văzută cu şanse mult mai mari la un loc în primele 4 din Anglia, fiind pe 5, la doar 3 puncte distanţă de primul loc.
"După părerea mea, dacă pleacă de la Genoa, trebuie să o facă pentru o echipă foarte importantă. Vorbesc de una dintre primele 5-6 din Premier League sau de o formaţie de top din Italia, ca Inter sau Milan. Mentionez aceste nume ca exemple, nu spun că s-au interesat de el. Sunt echipe foarte puternice si ne-am bucura daca ar fi interesate de el.
Da, sunt și echipe italiene interesate de el, pot să confirm. Cum am mai spus, în primul rând Genoa trebuie să fie mulţumită cu oferta primită, apoi eu pot intra în joc şi să continui discuţiile", a spus Florin Manea, citat de Gazzetta dello Sport.

Radu Drăguşin, salariu de 3 milioane de euro la Tottenham

Radu Drăgușin va face un salt fotbalistic superb printr-un transfer la Tottenham, dar și bonusul finaciar este ca atare. Fundașul român de 21 de ani câștigă la echipa italiană 800 de mii de euro pe sezon, iar impresarul său, citat de Prosport, vrea să ajungă la un salariu anual 3 milioane pentru a semna cu Tottenham. Cu acest salariu, Drăgușin nu ar fi în top 10 cei mai bine plătiți fotbaliști ai echipei londoneze, dar ar câștiga peste concurentul său pe post, Micky van de Ven.
Radu Drăgușin este un tânăr în plină ascensiune și de aceea impresarul său vrea să impună și o clauză de reziliere care să-i permită să urce către echipe uriașe în cazul în care va continua pe trendul ascendent început în Italia. 70-80 de milioane de euro este suma pe care Drăgușin ar vrea să fie trecută în contractul cu londonezii. Astfel, dacă el va confirma sub conducerea lui Ange Postecoglou, i s-ar deschide "uşa" către formaţii precum Real Madrid, Barcelona, PSG sau Manchester City, capabile să plătească o astfel de sumă pentru un fotbalist tânăr şi valoros.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo