Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Frosinone a promovat! Echipa lui Daniel Boloca revine în Serie A

Cristian Mihală

Publicat 02/05/2023 la 11:12 GMT+3

Echipa Frosinone şi-a asigurat, luni, promovarea în prima ligă italiană de fotbal, după ce a învins-o pe Reggina cu scorul de 3-1, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 35-a din Serie B.

Festa grande allo Stirpe: il Frosinone è di nuovo in Serie A

Credit imagine: Eurosport

Frosinone, la care mijlocaşul român Daniel Boloca a fost integralist, a profitat de egalul (1-1) dintre Bari şi Cittadella, pentru a valida promovarea, cu trei etape înainte de final.
Gennaro Borrelli (31), Roberto Insigne (42 - penalty) şi Giuseppe Caso (57) au marcat golurile gazdelor, în timp ce pentru Reggina, care a evoluat mai bine de o repriză în zece, a punctat Hernani (51).
Clubul din regiunea Lazio revine în Serie A pentru a treia oară în istoria sa, după patru sezoane petrecute în Serie B.
Frosinone totalizează 71 de puncte şi este urmată de Genoa, echipa românilor Radu Drăguşin, Denis Drăguş şi George Puşcaş, cu 67 de puncte, care este şi ea aproape de promovarea directă.
Pe locuri de baraj (3-8) se află echipele Bari (61 puncte), FC Sudtirol (54), Parma (52), echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, Cagliari (51), Pisa (46), la care joacă Adrian Rus, Marius Marin şi Olimpiu Moruţan, şi Reggina (46).
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo