Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho a criticat fanii Romei după victoria cu Verona: "Trebuie să îmi protejez băieții"

Alex Masgras

Publicat 20/02/2023 la 15:18 GMT+2

Jose Mourinho a criticat fanii lui AS Roma după victoria de duminică a echipei sale în fața celor de la Verona, scor 1-0. Antrenorul portughez a declarat că trebuie să își protejeze jucătorii, care merită mult mai mult din partea fanilor.

José Mourinho durante Roma-Hellas Verona - Serie A 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

AS Roma a câștigat duminică seară partida de pe teren propriu cu Verona, scor 1-0. Unicul gol al partidei a venit în minutul 45, atunci când a înscris Solbakken. La finalul partidei, Jose Mourinho a criticat fanii Romei, deoarece au huiduit anumiți jucători și nu au susținut așa cum ar fi trebuit echipa:
"Oamenii nu dau echipei tot ce merită. Andrea Belotti merita un gol pentru meciul pe care l-a făcut, dar nu pot să fiu mai fericit de atât pentru grup. Oamenii nu acordă suficient credit echipei pentru ce fac în aceste condiții. Iar dacă ei nu îi înțeleg, atunci sunt probleme.
Nu poți huidui un băiat pentru că pierde o minge. Cineva precum Bove trebuie purtat pe brațe de fani, iubește Roma mai mult decât ei. Când am ajuns aici, el era împrumutat în Serie C, acum e titular. Când fanii vorbesc despre fundașii dreapta, oricine ar juca, nu trebuie să se gândească mereu la Cafu sau Maicon.
Eu nu am nevoie de cuvinte frumoase, dar jucătorii mei au nevoie. Am câștigat cu un mic ajutor din partea galeriei. Eu trebuie să fiu criticat, dar trebuie să îmi protejez băieții pentru că merită mai mult", a declarat Jose Mourinho, la finalul partidei cu Verona.
Citește și:

AS Roma joacă joi returul cu Salzburg din Europa League

Pentru AS Roma urmează acum partida retur cu Salzburg din play-off-ul pentru optimile Europa League. Săptămâna trecută, austriecii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu, grație reușitei lui Capaldo din minutul 88. Deținătoarea trofeului Conference League încearcă acum să întoarcă rezultatul pe Olimpico joi seară.
După această partida, AS Roma va juca în campionat pe terenul celor de la Cremonese, după care va primi vizita celor de la Juventus, pe 5 martie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo