Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus, prima victorie în Serie A după depunctare! Vlahovic, omul meciului în dueul cu Salernitana

Nicu Savin

Publicat 07/02/2023 la 23:42 GMT+2

Juventus s-a impus cu 3-0 pe terenul Salernitanei, în ultimul meci al etapei a 21-a din Serie A. Acesta a fost primul succes al torinezilor în Serie A, după depunctarea primită pentru fradele fiscale ale vechii conduceri.

Dusan Vlahovic, Salernitana-Juventus, Serie A

Credit imagine: Getty Images

Juventus pare că a depășit șocul primit din cauza penalizării de 15 puncte primite din cauza neregulilor fiscale descoperite în perioada vechii administrații. După ce s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, echipa lui Allegri a obținut și primul succes în Serie A, după depunctare.
În ultimul meci al etapei a 21-a, torinezii au jucat în deplasare cu Salernitana, iar meciul a fost unul fără istoric. Dusan Vlahovic a deschi scorul din penalty în minutul 26 și a ajuns la 14 goluri marcate în Serie A de la punctul cu var., din 15 execuții. Asta înseamnă că are un procentaj de 93% de transformare, niciun alt jucător neavând cifre mai bune de când sârbul a debutat în campionatul din "Cizmă".

Salernitana - Juventus 0-3 | Torinezii, victorie fără emoții pe Stadio Arechi

Vlahovic a jucat un rol important și la golul doi al torinezilor. În minutul 45, atacantul a ratat un șut din interiorul careului, dar mingea a ajuns la Filip Kostic, care a înscris lejer pe lângă portarul advers. Juventus a început excelent rerpiza secundă, securizând practic cele 3 puncte încă din minutul 47. Fagioli a recupera o minge în jumătatea adversă, i-a pasat vertical lui Vlahovic, iar acesta făcut dubla cu o execuție de atacant pur, ajungând la cota 8 în actuala stagiune, în 12 meciuri jucate.
Meciul a intrat apoi într-o oarecare letargie , gazdele fiind incapabile să revină în meci, iar bianconerri nemaiforțând prea mult pe faza ofensivă. O bară a lui Di Maria în minutul 59 și alta a lui Moise Kean în minutul 81 au fost singurele ocazii considerabilă care au mai existat până la final.
Juventus a obținut 3 puncte pe deplin meritate și a urcat pe locul 10 în clasament, cu 26 de puncte, la egalitate cu Monza sau Empoli, dar cu un golaveraj superior. De partea cealaltă, Salernitana rămâne pe 16, cu 21 de puncte. În etapa viitoare, Juventus va primi vizita Fiorentinei, în timp ce Salernitana se va deplasa la Verona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo