Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Monza nu se mai oprește din transferuri! După Pablo Mari, Marlon sau Sensi, aduce un star al lui PSG

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/08/2022 la 14:35 GMT+3

Monza, echipă recent promovată în Serie A, a făcut nu mai puțin de 28 de transferuri în această vară pentru a încerca să evite o posibilă luptă la retrogradare. Echipa patronată de Silvio Berlusconi are acum în plan să-l aducă pe Mauro Icardi, de la PSG. Argentinianul se antrenează cu echipa de tineret a lui PSG și nu are viitorul asigurat în capitala Franței.

Players of Monza happiness at the end of the match during the Italian soccer Serie B match Play Off - AC Pisa vs AC Monza on May 29, 2022 at the Arena Garibaldi in Pisa, Italy

Credit imagine: AFP

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Monza și-a asigurat locul în Serie A, în sezonul 2022/2023, după ce a învins Pisa în finala play-off-ului din Serie B. Patronată începând cu 2018 de fostul prim-ministru italian, Silvio Berlusconi, Monza poate deveni "o super echipă", după ce italienii au realizat 28 de transferuri în această perioadă de mercato.

Icardi, următoarea țintă a lui Berlusconi

Următoarea țintă a lui Berslusconi este Mauro Icardi, care nu face parte din planurile lui Galtier pentru noul sezon. Astfel, argentinianul este așteptat să părăsească PSG, după ce a ajuns să se antreneze cu formația de tineret a echipei. Deși s-a aflat pe lista de rezerve în finala Supercupei Franței, Icardi nu a intrat pe gazon. Mai mult decât atât, fostul atacant al lui Inter nu a fost pe lista de joc în prima partidă din Ligue 1.
Silvio Berlusconi vrea să-l aducă la Monza pe atacantul care mai are contract cu PSG până în iunie 2024. Icardi are o cotă de piață de 22 de milioane de euro conform Transfermarkt. Internaționalul argentinian a strâns 92 de meciuri în tricoul lui PSG, pentru care a marcat 38 de goluri.

Monza nu vrea să se bată la retrogradare în Serie A

Potrivit Sky Sports Italia, Berlusconi a oferit declarații despre planurile pe care le are la club. Patronul nou-promovatei îl vrea la echipă și pe Mario Balotelli, autor a 18 goluri în 31 de meciuri în campionatul Turciei în sezonul trecut.
"Putem face din Monza o super echipă, aș vrea ca ascensiunea clubului în Serie A să fie consistentă", a declarat Silvio Berlusconi.
Monza a adus în această vară mai mulți jucători cu experiență care vor încerca să aducă formația italiană la un nivel ridicat în primul sezon în Serie A. 8 achiziții, 6 împrumuturi și alte 2 transferuri gratuite sunt printre mutările perfectate de echipa nou-promovată.
Printre cele mai importante nume care au ajuns în lotul echipei lui Berlusconi sunt Matteo Pessina (Atalanta), Stefano Sensi (Inter) , Andrea Rannochia (Inter), Pablo Mari (Arsenal), Gianluca Caprari (Hellas) sau Marlon (Șahtior Donețk).
Citește și:
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo