Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, după înfrângerea cu Udinese: "Prefer să pierd un meci cu 4-0". Ce a spus despre arbitraj

Alex Masgras

Publicat 05/09/2022 la 12:03 GMT+3

Jose Mourinho rămâne optimist după prima înfrângere a celor de la AS Roma în acest sezon de Serie A. Udinese s-a impus în partida de pe teren propriu cu câștigătoarea sezonului trecut de Conference League, scor 4-0. În ciuda diferenței mari de pe tabelă, antrenorul portughez nu a ratat ocazia de a critica arbitrajul.

José Mourinho durante Udinese-Roma - Serie A 2022-23

Credit imagine: Getty Images

AS Roma a suferit prima înfrângere a sezonului în Serie A. Echipa lui Jose Mourinho nu a putut să le țină piept celor de la Udinese, care s-au impus cu 4-0 pe teren propriu. Antrenorul portughez a recunoscut superioritatea gazdelor și a spus că preferă o astfel de înfrângere, în schimbul a patru înfrângeri cu 1-0.
"Explicația este că a fost un meci dificil, un adversar dificil, care știe să joace astfel de meciuri. Voi spune că prefer să pierd un meci cu 4-0 în loc să pierd patru meciuri cu 1-0. E greu pentru noi și pentru fani de înghițit, dar asta este viața, avem un alt meci joi și trebuie să mergem înainte", a declarat Jose Mourinho pentru DAZN la finalul partidei.
Citește și:

Jose Mourinho a criticat arbitrajul de la Udinese – AS Roma 4-0

Chiar dacă diferența de pe tabelă a fost mare, Jose Mourinho nu a ratat ocazia de a critica arbitrajul. Antrenorul portughez spune că se aștepta la o partidă dificilă, atunci când a văzut că a fost delegat arbitrul Fabio Maresca:
"Când pierzi cu 4-0, nu poți vorbi despre arbitraj. Dar când am auzit cine e arbitrul acestui meci, am realizat că este arbitrul perfect pentru o echipă precum Udinese, care joacă acasă. Primul cartonaș galben i-a aparținut artistului acestui meci, asta spune tot", a mai spus Jose Mourinho.
AS Roma, care a suferit prima înfrângere a sezonului, se află pe locul 5 în Serie A, cu 10 puncte, la egalitate de puncte cu Atalanta și Udinese, ocupantele locurilor 3 și 4.
Pentru echipa lui Jose Mourinho urmează o deplasare în Bulgaria, acolo unde o vor întâlni în prima etapă din Europa League pe Ludogorets.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo