Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho şi-a prezentat noul tatuaj: "Sunt singurul care îl poate avea"

Cristian Mihală

Publicat 18/07/2022 la 14:46 GMT+3

Antrenorul echipei de fotbal AS Roma, Jose Mourinho, şi-a imortalizat realizările sale ca tehnician printr-un tatuaj pe braţul drept, în care apar trofeele europene cucerite în cariera sa, transmite Reuters.

Jose Mourinho

Credit imagine: Eurosport

Tehnicianul portughez a postat o fotografie pe Instagram în care apare cu un tatuaj reprezentând trofeul Ligii Campionilor între cele ale Europa League şi Europa Conference League pe umărul său drept.
În sezonul trecut, Mourinho a ghidat-o pe AS Roma spre trofeul din Europa Conference League, devenind primul antrenor care a câştigat cele trei cupe europene actuale.
''Acesta este tatuajul meu, bucuria poporului roman m-a determinat să-l fac. Atunci m-am gândit la ceva special, ceva care ar onora toate cluburile unde am cucerit trofee europene. În acelaşi timp am vrut un tatuaj unic, unul care, până acum, sunt singurul care îl poate avea'', a scris Mourinho, 59 ani, pe Instagram.
Lusitanul a cucerit Liga Campionilor de două ori, cu FC Porto în 2004 şi Inter Milano în 2010, Cupa UEFA cu FC Porto în 2003, Europa League cu Manchester United în 2017 şi Europa Conference League în mai 2022.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo