Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene incredibile în Serie A. Roberto D'Aversa, antrenorul lui Lecce, l-a lovit cu capul în figură pe Thomas Henry

Cristian Mihală

Publicat 10/03/2024 la 20:03 GMT+2

Antrenorul echipei Lecce, Roberto D'Aversa, l-a lovit cu capul pe atacantul francez al echipei Hellas Verona Thomas Henry, duminică, la finalul meciului pierdut de echipa sa (0-1) în etapa a 28-a a din Serie A.

Roberto D’Aversa

Credit imagine: Getty Images

O serie de incidente au izbucnit în cea mai mare confuzie, cu busculade între jucători şi staff-urile celor două echipe la fluierul final al partidei.
În timp de Henry, înconjurat de coechipieri şi membri ai staff-ului, părea să se îndrepte spre vestiar, antrenorul lui Lecce, echipă la care joacă şi românii Rareş Burnete şi Alexandru Borbei, s-a îndreptat spre acesta şi i-a aplicat o lovitură cu capul în figură.
Jucătorul francez, lovit la pometele drept, a fost eliminat apoi de arbitrul meciului, la fel ca şi antrenorul lui Lecce.
"Am intrat pe teren pentru a împiedica jucătorii mei să fie eliminaţi, pentru că erau multe provocări din partea jucătorilor de la Verona în ultimele minute ale partidei, dar şi după fluierul final", a explicat D'Aversa pentru Sky Sport.
D'Aversa, în vârstă de 48 de ani, se află la comanda lui Lecce din iunie 2023, după ce a antrenat-o pe Parma (2016-2020) şi pe Sampdoria (2021-2022).
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo