Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristi Chivu se desparte de Inter în această vară! Italienii i-au găsit și un înlocuitor

Bianca Dumitru

Publicat 17/01/2024 la 08:31 GMT+2

Cristi Chivu se va despărți în această vară de echipa U19 a celor de la Inter. Antrenorul român vrea să înceapă o nouă provocare și va pleca la finalul contractului de la club. Italienii i-ar fi găsit deja un înlocuitor.

Cristian Chivu, antrenor Inter tineret

Credit imagine: Eurosport

Cristi Chivu mai are contract cu Inter U19 până la fianlul acestui sezon. Conform presei din Italia, antrenorul ar fi luat decizia de a pleca de la Milano după încheierea înțelegerii, dorindu-și să înceapă o nouă aventură în carieră.
Jurnaliștii de la FCInter1908.it au scris că oficialii clubului i-ar fi găsit deja și un înlocuitor românului. Este vorba despre Samir Handanovic, care și-a încheiat cariera de jucător, dar a revenit la Inter.
"Chivu se desparte de Inter la finalul sezonului. Există și un înlocuitor pentru el. Foarte probabil, echipa va fi preluată de Samir Handanovic, cel care a revenit recent la club după retragerea din cariera de jucător", au scris italienii.
Cristi Chivu se află pe banca echipelor de tineret de la Inter din 2018, trecând pe la formațiile U14, U17, U18 și U19. În 2022, românul a devenit, alături de milanezi, campion al Italiei la juniori, iar în acest sezon are șansa de a cuceri un nou trofeu, fiind lider în clasamentul din Primavera.
Inter U19 are 34 de puncte acumulate după 17 etape, în care a înregistrat 9 victorii, 7 remize și o singură înfrângere. Pentru echipa lui Chivu urmează în weekend meciul cu Sampdoria U19.
Citește și:

CRISTI CHIVU, PERFORMANȚĂ DE LĂUDAT LA INTER U19

Cristi Chivu a calificat-o în acest sezon pe Inter U19 în faza eliminatorie a UEFA Youth League. Italienii s-au impus în ultima etapă, pe teren propriu, în fața celor de la Real Sociedad, cu scorul de 1-0, datorită unei lovituri de pedeapsă transformate de Amadou Sarr.
"Nerazzurrii" au fost nevoiți să aștepte cu sufletul la gură rezultatul celuilalt meci al grupei, Salzburg - Benfica, jucat la câteva ore distanță. Inter avea nevoie de o victorie a austriecilor pentru a se califica. Salzburg s-a impus cu 4-2, iar echipa lui Chivu a sărbătorit calificarea chiar în fața televizorului.
Fiind ocupanta locului 2, Inter va trebui să treacă de o rundă preliminară pentru a se califica în optimi. Adversara echipei lui Chivu va fi Olympiakos, meciul din 16-imi fiind programat pe 7 februarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo