Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nebunie într-o partidă de Serie A! Portarul a fost faultat în careul advers în minutul 90+8. Ce a urmat

Dani Morar

Actualizat 03/12/2023 la 16:39 GMT+2

Lecce și Bologna s-au întâlnit în prima partidă a zilei în Serie A, iar confruntarea a fost una plină de dramatism. Oaspeții au condus cu 1-0, dar au fost egalați la ultima fază a partidei, după ce portarul lui Lecce a urcat în careul advers, unde a fost faultat și a primit un penalty.

Roberto Piccoli esulta al termine di Lecce-Bologna - Serie A 2023-24

Credit imagine: Getty Images

Lecce și Bologna au deschis ziua de duminică în Serie A. Cele două formații s-au confruntat într-o partidă care a contat pentru etapa a 14-a din campionatul Italiei, iar dramatismul a fost la cote maxime pe Stadio Via Del Mare.
Prima ocazie le-a aparținut celor de la Lecce, după numai 3 minute de joc. Patrick Dorgu a trimis un șut din voleu din apropiere, dar mingea a mers pe centrul porții și a fost reținută de portar.
Oaspeții au deschis scorul în minutul 68, prin Charalampos Lykogiannis. Bologna a beneficiat de o lovitură liberă din marginea careului, ușor lateral dreapta, iar grecul a executat impecabil cu piciorul stâng și a deblocat tabela.
Totul părea că se îndreaptă spre o victorie a Bolognei, dar ce a urmat în prelungiri a fost fantastic. La ultima fază, Wladimiro Falcone, portarul celor de la Lecce, a urcat în careu la un corner, unde a fost faultat de un adversar și a obținut un penalty, în minutul 90+8.
Roberto Picoli a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 90+10 și a declanșat nebunia pe Stadio Via del Mare. În urma acestui rezultat, Bologna a căzut pe locul 6 în Serie A, cu 22 de puncte, ăn timp ce Lecce e pe 13, cu 16 puncte, unul mai mult decât Genoa lui Drăgușin, care ieri a jucat împotriva lui Empoli.
Citește și:

Serie A – rezultate etapa 14

Monza – Juventus 1-2
Genoa – Empoli 1-1
Lazio – Cagilari 1-0
AC Milan – Frosinone 3-1
Lecce – Bologna 1-1
Fiorentina – Salernitana (duminică)
Udinese – Verona (duminică)
Sassuolo – AS Roma (duminică)
Napoli – Inter (duminică)
Torino – Atalanta (luni)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo