Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premieră în Serie A! Inter Milano a realizat un transfer cum nu a mai fost făcut până acum

Maria Olteanu

Publicat 05/01/2024 la 19:13 GMT+2

Extrema canadiană Tajon Buchanan s-a transferat vineri de la echipa belgiană FC Bruges la Inter Milano şi va deveni primul fotbalist canadian care joacă în Serie A, prima divizie a campionatului Italiei, informează Reuters.

Tajon Buchanan

Credit imagine: Twitter

Buchanan, un jucător polivalent, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract pe patru ani şi jumătate. Potrivit presei italiene, suma de transfer este de 7 milioane de euro, la care se adaugă posibile bonusuri de 3 milioane de euro.
Buchanan are 35 de selecţii pentru naţionala Canadei şi a jucat în toate cele trei meciuri din faza grupelor la Cupa Mondială 2022. El a avut 12 apariţii în campionat în acest sezon pentru FC Bruges, reuşind două goluri.

Buchanan, primul canadian care va juca în Serie A

"Sunt cu adevărat mândru că sunt primul canadian care joacă în campionatul Italiei, este o mare realizare care mă face foarte mândru. O urmăresc de mult timp pe Inter, este o echipă în care mă recunosc, sunt foarte încântat de ceea ce mă aşteaptă", a declarat Buchanan pentru site-ul noului său club.
Formaţia lombardă este lider în Serie A, cu două puncte mai mult decât Juventus Torino, iar sâmbătă va primi vizita lui Hellas Verona.
Sursă: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo