Legendarul portar italian a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că o va părăsi pe Juventus în această vară. În ciuda faptului că are 43 de ani, Buffon nu duce lipsă de oferte, fiind dorit, printre altele, de Olympiakos, Beșiktaș, Benfica şi Sevilla. Se pare, însă, că destinația goalkeeper-ului va fi Parma, echipă la care fotbalistul s-a lansat în urmă cu aproape 30 de ani.
Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat pe contul său de Twitter că Buffon este aproape de a semna cu echipa la care sunt legitimați și românii Dennis Man și Valentin Mihăilă. Parma a retrogradat în Serie B, dar oficialii clubului au un proiect prin care își doresc să revină cât mai curând în prima ligă italiană, ceea ce îl atrage pe Buffon.
"Gigi Buffon este aproape de semnarea unui acord cu Parma! S-ar putea întoarce la clubul care l-a lansat în fotbal, în urmă cu 26 de ani. Acum au loc negocierile! Parma nu este singura echipă care îl vrea pe Buffon. Acesta a mai fost ofertat de alte 5 cluburi din lume. Unul dintre cluburi a fost Beșiktaș, însă experimentatul portar este tentat să semneze cu Parma, care are un proiect ambițios", a scris jurnalistul italian.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Gianluigi Buffon i-ar fi mărturisit agentului său, Silvano Martina, că își va continua cariera doar dacă va găsi o aventură care să-i ofere noi provocări. Parma este clubul la care portarul a crescut și a debutat în Serie A, în 1995, iar șefii echipei insistă pentru această mutare, care are șanse și mai mari de reușită după ce Enzo Maresca, fost coleg al lui Buffon la Juventus, a venit pe banca echipei. În plus, proiectul italienilor prin care Parma își dorește să obțină cât mai curând promovarea în Serie A, ar putea fi tentant pentru legendarul goalkeeper.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27